2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Crystal Nails Led lámpa eladó. Hibátlan, alig használt, csomagolással, számlával, 10 hónap garanciával eladó. 7000Ft. k_eva@mailbox.hu
Sziasztok!Csiszológépet vennék!nem baj ha nincs hozzá fej!
Szia! Neked akartam írni :) Tettem fel gépet!
Szia,Crystal Nails SZÍNES ZSELÉ közül az 562-es érdekelne, hogy mennyiért adod? És hogy mennyi hiányzik belőle? Köszi Csilla
Sziasztok! Eladom 1x használt Extreme Drill 3-as gépemet fejekkel. Megvettem nagy hévvel, de nem használom. 1x próbáltam ki. Ezért átadom olcsóbban. Crystal nails termék, a vevőnek a számlát is megkeresem!!! A körúti boltjukban vásároltam 2012.08. hónapban! 49.800.- a gép boltban, a fejek 3200.- (XTREME HAGYOMÁNYOS KARDIB FEJ)ill. 3900.-(XTREME KUGLI TITÁNIUM BEVONATÚ KICSI FEJ) . Így 56.900.- helyett 42 ezerért odaadom!!
Sziasztok! Eladom 1x használt Extreme Drill 3-as gépemet fejekkel. Megvettem nagy hévvel, de nem használom. 1x próbáltam ki. Ezért átadom olcsóbban. Crystal nails termék, a vevőnek a számlát is megkeresem!!! A körúti boltjukban vásároltam 2012.08. hónapban! 49.800.- a gép boltban, a fejek 3200.- (XTREME HAGYOMÁNYOS KARDIB FEJ)ill. 3900.-(XTREME KUGLI TITÁNIUM BEVONATÚ KICSI FEJ) . Így 56.900.- helyett 42 ezerért odaadom!!
Sziasztok, eladom: porvédő maszk: 30.-/db, műa. ecsettok:30.-/db, BB cover pink gel gyöngyház 5ml.:900.-,CN tipp klt 100db-os(hiányos):500.-,műa. kesztyű 20.-/pár, Füst fólia 200.-CN builder clear II gel 15.ml.1200.-,BB szort gyöngy(lila)300.-,BB 3D gel(szürke)1500.-,BB bond gel 15ml 2800.-,BB gel lac 5ml.(33-as piros)1500.-, Érdeklődni misifanni22@gmail.com.
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/,karbid marófej,akrilhatású matricák,hello kitty-s matricák, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.7ft/db (7féle),tipek.Ékszer készítéshez: nyakláncalapok,medálalapok,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy teljes műköröm építő szett, lámpával és táskával együtt! Színes zselék(Moyra),porcelán porok(CN, Moyra), díszítő lakkok(moyra), előkészítő folyadék(CN, Moyra), eszközök. A lámpa 2 kezes CN,a táska közepes. Ha valakit érdekel akkor ezen az e-mail címen elérhető vagyok: edina.03nestprotect@gmail.com
Szia, Csak egyben adod? hanem a táskáról tudnál képet küldeni a hajnalka.agocs@gmail.com-ra? köszi Hajni
Érdeklődni: kurucsaimonika @freemail.hu
Székely György által írt tankönyvet keresek sürgősen elfogadható áron!
Sziasztok!! Eladnám Alveola tipusú nagy 3L es paraffingépemet kéz láb is belefér, 2 fokozatú, melegentartó funkció, kesztyüvel-lábtyűvel,fóliával,paraffinnal. Alig használt, láb nem volt benne!! Ár: 18000.-