2026. március 26. - Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladnám crystal nails master rose 25ml-es (17g) porcelán poromat. Egyszer használtam. 1600Ft. Érd.: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/,karbid marófej,akrilhatású matricák,hello kitty-s matricák, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.7ft/db (7féle),tipek.Ékszer készítéshez: nyakláncalapok,medálalapok,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Szia! Átküldenéd nekem e-mailbe,hogy milyen swarowskiból lehet választani !!? adacool@freemail.hu
Sziasztok!Eladnám vagy caméleon zselékre cserélném keveset használt porelszívós kéztámaszomat.Képet a galériámban találtok róla,érdeklődni a pnikusz@gmail.com e-mail címen vagy a 20/558-4244-es számon tudtok.Köszi!Szép napot!
Vagy esetleg hol tudok olyat venni??? Mert nem igen láttam sehol sem :(
Sziasztok. Nincs vkinek eladó BMW mintájú matricája?
Szia szeretném megkérdezni h CN Builder gelt mennyiért adod és hiányzik-e belöle?:)elöre is köszi
Szia Melinda! Melyiket kérdezed? Mert van Cover Pink, Clear I. és Xtreme White is. Üdv, Kriszta
Szia. Engem érdekelne. Eltudod küldeni a képet nagyban :) reni0731@freemail.hu
Szia! Visszadobja a mailt a megadptt címről :) Az enyém shepherd7@freemail.hu, írj ide és akkor válaszolok! :)Köszi!
Sziasztok! Eladó egy közepes méretű műkörmös táska, keveset max. 5 alkalommal volt használva. Alulra belefér az uv lámpa is. Érdeklődni lehet: anita2233@freemail.hu email címet. Budapesten személyesen megtekinthető, átvehető.
Sziasztok! Eladó egyszer kipróbált 3,5g-os CN porcelánporok: 500(brill narancs), 502(brill bordó), 505(brill szahara), 514(brill orgona), 516(brill lime), 518(brill tengerkék), 519(brill fekete), 520(brill grafit), 521(brill hologram), 523(brill ezüst), 526(brill irizáló fehér), 533(brill bíbor). Az ára 700 Ft/db, ha az összeset együtt viszed 7500 Ft. Képet tudok küldeni. Érdeklődni a rehanynikolett@freemail.hu e-mail címen lehet.
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/,karbid marófej,akrilhatású matricák,hello kitty-s matricák, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.7ft/db (7féle),tipek.Ékszer készítéshez: nyakláncalapok,medálalapok,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com