2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó 19Db Pearl Nails Akrilfesték,áron Alul. Valamelyik ki Sincs Bontva,legtöbbje Csak Ki Lett Próbálva. Szép,élénk Színek.képet Tudok Küldeni.:)
Sziasztok! Volna néhány CN termékem eladó: Zselés lakkok 1500Ft-ért: 99 4ml (1-szer használt) 78 4ml (2-3szor használt) 24 4ml (1-szer használt) 2 15ml (néhányszor használt) 6 15ml (néhányszor használt) 11 15ml (3-4szer használt) 7 15ml (3-4szer használt) 32 15ml (több mint félig) Egyebek 1500Ft-ért: Base gel (több mint félig) Defender 15ml (2-szer használt) Mani tipp (kb 3-szor használt) Builder gel-ultra white (félig biztos van) Kaméleon pink to sky (félig) Kaméleon sun ti red (2-szer használt) 007-es zselé (alig használt) Cover pink gel extra (1-szer használt) Builder pink gel (1-szer használt) Cuticle remover 15ml (1-szer használt) Körömlakk 500Ft: CN french rózsaszín CN french fehér (a franciához vettem őket és csak a suli ideje alatt ahsználtam néhányszor) Porcelán szettek: CN odorless pink CN odorless ultra white CN odorless clear Cn liquid (kb negyedig) A porok alig használtak. Egyben 4000Ft-ért eladó. Perfect (CND) porcelán porok szettben (clear, pink, white). A porok keveset használtak és egy kevés liquid is van hozzá. e-mail címem: frencsimeister@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy gyakorló kéz – flexibilis tartóval 3500.-ért és 912-es opal zselém , szinte tele, alig használtam 2000.-ért. Képeket szívesen küldök: potidia@gmail.com vagy 0630/948/3536
Sziasztok Lányok! Olyan kérdésem lenne,hogy nem tud valaki esetleg eladó menta színű gél-lakkot? Ez a szín: http://www.perfectnails.hu/up/items/38_9f89a350.jpg Köszönöm előre is!
Sziasztok! KÖzepes méretű műkörmös bőrönd eladó (keveset volt használva, kb. 5 alkalommal) ezüst színű, kérésre képet tudok küldeni. Ár megegyezés szerint.Email címem: anita2233@freemail.hu
Sziasztok! Székely György Kéz és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlat című könyvét keresem. Ha van valakinek eladó akkor jelezze felém az ilona.benkovics@gmail.com címre. Előre is köszi.
Eladó egy Crystal Nails No Line utántöltő folyadék, tele van, 15 ml, 1000 ft. Valamint egy 24-es számú CN körömlakk (bordó), csak a tanfolyamon használtam, kevés hiányzik belőle. 15 ml, 500 ft. kiralyagnes26@gmail.com
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/,karbid marófej,akrilhatású matricák,eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.7ft/db (7féle),tipek.Ékszer készítéshez: nyakláncalapok,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó műköröm díszsítő szegecsek. 3 mm-es ezüst, arany. Kerek és szögletes. Kép a galériában. Érdeklődni tucsykormos@gmail.com vagy telefonon 06 30 68 66 145.
Sziasztok! Akril festéket vennék CN vagy Moyra, minél több színt egyben. Andi
Szia. Nekem van molyràs alig hasznàlt, van ami csak kipròbált. Szinek: fehér,fekete,piros,ròzsaszìn, sárga. 500 ft/db .Ha érdekel akkor ìrj erre a cìmre: nuffy86@gmail.com