2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok eladnám vadonatúj UFO tipusú UV lámpámat 2 csöves fehér színű. Ára: 5900 Ft. Egyszer sem volt használva. Ajándékba kaptam de nekem már volt egy. e-mail: pilleszalon@gmail.com vagy: tel 06-70-771-2585 Krisztina
Pearl nem érdekel esetleg?19 színem van,nagyon szép színek.400/db. Képet tudok küldeni!
Szia! De érdekelne az is, küldjél képeket légyszíves, ha lehet inkább az e-mailemre ott jobban elérhető vagyok. Köszönöm!
Sziasztok! Eladó egy fehér gél lakk 4ml perfekt nails, és hozzá cover pink plusszos 15 ml-s gél lakk. Kipróbálva voltak, 1200 és 2200 áron, együtt 3000, vagy fekete zselét keresek..:-) (nem baj, ha kevés van benne..) emil: drotgyongyi@gmail.com
Sziasztok! Eladó fehér porelszívós kéztámaszom, 10.000 Ft-ért. 2014. Januárig van rajta garancia. farfalla90@freemail.hu
Sziasztok! Eladó ÚJ, bontatlan Crystal Nails Builder Clear II 50ml--6500Ft, ÚJ, bontatlan CN ecsetes bőrolaj ananász illattal--890Ft. E-mail címem: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Eladó bársonyporok /nagy kiszerelés/,karbid marófej,akrilhatású matricák,eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.7ft/db (7féle),tipek.Ékszer készítéshez: nyakláncalapok,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Ha esetleg valaki tudja h hol lehet BMW mintásjú matricát venni az kérem írja meg vagy linkelje be nekem a weboldalt ahol látta, mert én sehol nem találok. Köszönöm
Sziasztok:) elado egy alig hasznalt(csak kiprobalasig hasznalt) lila paraffingep a benne levo paraffinnal es labtyu, keztyuvel, plusz zacsival. Egy kéztámaszos fehér porelszívó is eladóvá vált. Akit érdekel valamelyik irjon: palibianka@gmail.com
Sziasztok Eladnám Crystal Nails-es Salond. csiszológépemet szinte új nagyon keveset használtam. Azért adom mert kaptam egy másikat és ez számomra felesleges! Képet küldök kérésre és árat is ! Érdeklődni pogireni21@gmail.com
Sziasztok! Akril festéket vennék CN vagy Moyra, minél több színt egyben. Andi
Pearl nem érdekel esetleg?19 színem van,nagyon szép színek.400/db. Képet tudok küldeni!