2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó 2db hosszú 9w-os fénycső UV lámpába! Újak, magamnak vetem csak az enyémbe rövid való ;P Darabja 1000 ft, képet tettem fel :)Illetve van még eladó alig használt rózsaszín Crystal Nails-es kéztámaszom, és egy Crystal-os tükörfóliás L-es használt pólóm. Írj, ha érdekel :)
szia! engem érdekelne a 2 cső azt szeretném kérdezni , hogy milyen lámpád van amibe rövid lett ?? Üdv:Kata
Sziasztok! Eladó egy Moyra expert 7ml-es lila akrilfesték. Amikor megvettem azt hittem fekete, így nem is volt használva. Ára: 450Ft Akit érdekel: lara9107@gmail.com
Sziasztok! CN-es ecsetek érdekelnének, zselések és díszítők. emailcímem: alexa.xandra@gmail.com, képet küldjetek ha lehetséges, köszönöm :)
Sziasztok! Keresek reális áron csiszológépet ha valaki tud eladót kérem írjon E-mail címem: roky8724@freemail.hu Ja és képet ha tudtok küldjetek! Köszönöm Marianna
Páli Bianka Sziasztok:) elado egy alig hasznalt(csak kiprobalasig hasznalt) lila paraffingep a benne levo paraffinnal es labtyu, keztyuvel, plusz zacsival. Akit érdekel irjon: palibianka@gmail.com
Sziasztok! Eladó ÚJ, bontatlan Crystal Nails Builder Clear II 50ml--6500Ft, ÚJ, bontatlan CN ecsetes bőrolaj ananász illattal--890Ft. E-mail címem: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Eladó 2db hosszú 9w-os fénycső UV lámpába! Újak, magamnak vetem csak az enyémbe rövid való ;P Darabja 1000 ft, képet tettem fel :)Illetve van még eladó alig használt rózsaszín Crystal Nails-es kéztámaszom, és egy Crystal-os tükörfóliás L-es használt pólóm. Írj, ha érdekel :)
Sziasztok lànyok! Eladó egy pidikűr csikò fehèr szinben nagyon keveset hasznàlt, megkimàlt àllapotù 9000ft. Èrdeklődni a 06-30/530-0777-es telefonszàmon lehet.
Sziasztok! Bontatlan, új Shellackok eladók a következő színekben: Iced Coral, Iced Cappuccino, Cocoa, Sugared Spice, Purple Purple, Hotski to Tchotcke. Ár: 3490 Ft / db. Eredeti ár: 4590 Ft. Képet tudok küldeni! Budapesten mindenképp, de az ország több területén is (Dunántúl) házhoz tudom vinni a termékeket! somogyi_kriszti@t-online.hu
Szia! Most láttam a hirdetést, írtam e-mailt. Aktuális még? A cocoa és az iced cappuccino érdekel.
Sziasztok! Bontatlan, új Shellackok eladók a következő színekben: Iced Coral, Iced Cappuccino, Cocoa, Sugared Spice, Purple Purple, Hotski to Tchotcke. Ár: 3490 Ft / db. Eredeti ár: 4590 Ft. Képet tudok küldeni! Budapesten mindenképp, de az ország több területén is (Dunántúl) házhoz tudom vinni a termékeket! somogyi_kriszti@t-online.hu
Szia, küldjék képet légyszi a shellackról: potyi@uhuklub.hu