2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó cn színes zselék (color 01,86 ,giga pigment 909,914),bársonyporok /nagy kiszerelés/300ft, karbid marófej 1000ft, akrilhatású matricák 200ft, Hello Kitty-s matricák 250ft, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.6ft/db (6féle). Ékszer készítéshez: nyakláncalapok 100ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
szia. én is kérnék listát. jucus.huszaar@gmail.com köszönöm:Jutka
szia én is kérek árlistát köszi antonia022@citromail.hu
Szia Karnai Melinda érdekel az árlista fairyfairy@citromail.hu-ra küldjed légyszi... köszi V
szia. én is kérnék listát. jucus.huszaar@gmail.com köszönöm:Jutka
Sziasztok! Eladó bontatlan PN c-ív hajlító rúd szett (6 db-os) 2300.-ért! Érdeklődni tudtok a filcsik.dori@gmail.com-on, vagy telefonon (0630-6428852).
használt Alagútlámpára cserélném használt FAGYIKÉSZÍTŐ gépemet.Eredeti ára 11.000ft volt.ezért gondoltam,hogy az eredeti árak egyezőek a lámpával, így szívesen becserélném! Segítsetek légyszi.... Veronika fairyfairy@citromail.hu-ra írj,ha neked is jó a csere :))
Sziasztok! Én angol nyelvű műkörömépítő könyvet/jegyzetet keresek.Ha valakinek van, az érdekelne! :) Címem: sziszko1120@citromail.hu
Sziasztok! ONE step crystalac-kal kapcsolatban van-e már vkinek tapasztalata a tartósságával? Nail prep előkészítőt, vagy csak a One prepp-et használhatjuk?Gyenge körömnél alá Easy Off vagy lehet a Base Gel-t?Eddigi felületi díszítések helyett /amit a top alá festettem?/az itt az egyfázisnál hogy lehetséges? És végül kb kalkulált ár ( XIII.ker) szakember segítségét várom és köszönöm: Anita
Sziasztok! Eladók a következő dolgok: CN szines zselék, sablonok, strasszköves kötény, díszítő ecset, körömlakkok, BB szines és építő zselé, Cn 100 db-os tipp készlet, CN nail prep, cuticle remover, top shine. Érdeklődni lehet: heny17@freemail.hu
Szia Karnai Melinda érdekel az árlista fairyfairy@citromail.hu-ra küldjed légyszi... köszi V
Szia! Érdekelne az árlista. e-mail címem: gosiagnes@gmail.com. Köszönöm!Ági
Üdv. Műköröm építéshez féláron anyagokat, kiegészítőket tudok beszerezni. Ha érdekel küldök árlistát. Itt: https://www.facebook.com/karnai.melinda?ref=tn_tnmn