2026. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Zselés műköröm ingyen,ajándékba nyárra! Gyere a XVI.ker, Lajos utca 72-be, szombaton (07.22-én) 9-kb..15ig és vasárnapra(07.23)szintén 9-kb...15-ig várok szépülni való modellt,akinek nincs műkörme! Jelentkezz a fairyfairy@citromail.hu-n Várlak szeretettel : ))) Veronika
Sziasztok! Eladó ÚJ, bontatlan 15ml CN 903 gél lakk--3100Ft, ÚJ, bontatlan 15ml CN 82 gél lakk--3100Ft. E-mail címem: timcsy.cs@gmail.com
Kedves Rebeka! Légyszíves írj nekem egy email címet, vagy írj a halasz.orsi1001@gmail.com-ra, hogy tudjak hova küldeni információkat! Köszi
Szia! n_rebeka90@hotmail.com a címem. Köszi:)
Szia! Nekem is tudnál képeket, árlistát küldeni? Köszi:Reeka
Kedves Rebeka! Légyszíves írj nekem egy email címet, vagy írj a halasz.orsi1001@gmail.com-ra, hogy tudjak hova küldeni információkat! Köszi
Sziasztok! Eladóvá vált egy gyönyörű szép (3x használt, ami nem látszik rajta) műkörmös asztal és a hozzá tartozó kellékes kocsi. Tudok hozzá adni ajándékba egy (nem körmös) állítható forgószéket, egy vendég széket és egy CN-es vendég ülő párnát. Megvételre kínálok 2 db CN poszter + 2db képkeret hozzá. Ezen felül UFO UV lámpa és egy jó pár kiegészítő (zselék,porok stb.)csomagban van külön külön eladó. A megkereséseket halasz.orsi1001@gmail.com e-mail címre várom. Képeket és árlistát is küldök mindenről. Érdemes megnézni! Várom jelentkezéseteket.
Szia! Érdekelnének a poszterek, az ufo lámpa, és ha esetleg külön adod, akkor a forgó szék(ha nem az irodai támlás, hanem olyan mint a kozmetikusoké) + a vendégszék. Küldj lsz árakat és képeket a hamos.anita@gmail.com-ra Köszi Anita
Szia! Érdekelnének a poszterek, az ufo lámpa, és ha esetleg külön adod, akkor a forgó szék(ha nem az irodai támlás, hanem olyan mint a kozmetikusoké) + a vendégszék. Küldj lsz árakat és képeket a hamos.anita@gmail.com-ra Köszi Anita
fagyikészítő gépemet,elcserélném egy alagutlámpára!!!!!!! fairyfairy@citromail.hu Veronika
Sziasztok! Eladóvá vált egy gyönyörű szép (3x használt, ami nem látszik rajta) műkörmös asztal és a hozzá tartozó kellékes kocsi. Tudok hozzá adni ajándékba egy (nem körmös) állítható forgószéket, egy vendég széket és egy CN-es vendég ülő párnát. Megvételre kínálok 2 db CN poszter + 2db képkeret hozzá. Ezen felül UFO UV lámpa és egy jó pár kiegészítő (zselék,porok stb.)csomagban van külön külön eladó. A megkereséseket halasz.orsi1001@gmail.com e-mail címre várom. Képeket és árlistát is küldök mindenről. Érdemes megnézni! Várom jelentkezéseteket.
Szia Orsi! Engem csak az asztal érdekelne. Küldenél egy képet róla? Mennyibe kerül? köszi: honda400@freemail.hu Anita