2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Lena Larionova - Válaszolok
2013.07.30 - 22:22
Lena Larionova - vendég
Válasz Halász Orsolya - 2013. július 30., kedd 20:36 üzenetére

Szia! Nem tudom milyet szeretnél. Nekem van egy eladó CN-es frottír bevonatú pink kéztámaszom. Ha érdekel írj: halasz.orsi1001@gmail.com

Bármilyen jó! :) Írtam emailt!

2013.07.30 - 20:36
Halász Orsolya
Válasz Lena Larionova - 2013. július 30., kedd 19:28 üzenetére

Sziasztok! Sürgősen szeretnék venni Crytal Nails-es kéztámaszt.

Szia! Nem tudom milyet szeretnél. Nekem van egy eladó CN-es frottír bevonatú pink kéztámaszom. Ha érdekel írj: halasz.orsi1001@gmail.com

2013.07.30 - 19:28
Lena Larionova - vendég
Válasz Lena Larionova - 2013. július 30., kedd 19:28 üzenetére

s*

2013.07.30 - 19:28
Lena Larionova - vendég

2013.07.30 - 15:47
Halász Orsolya

Hibátlan Cristal Nails UFO lámpa eladó. Írj, ha érdekel. Sok már ugyanitt. :) halasz.orsi1001@gmail.com

2013.07.30 - 15:45
Halász Orsolya

2 db 50x70cm-es cristal nails plakát/poszter fekete képkerettel eladó. 2000ft/db. Képet tudok küldeni, ha írsz egy e-mailt a halasz.orsi1001@gmail.com email címre.

2013.07.30 - 15:43
Halász Orsolya

Sziasztok! Profi műkörmös asztal eladó.(Adok hozzá székeket.) Egyéb kellékek is vannak.Minden cristal nails márka. Írj e-mailt és írd meg mire lenne szükséged. Én ahogy tudok válaszolok, képekkel és részletes leírással. Keress bátran. Amit árulok az hibátlan a többit leselejteztem már. halasz.orsi1001@gmail.com

2013.07.30 - 15:35
Halász Orsolya
Válasz Patikásné Nagy Nikolett - 2013. július 28., vasárnap 14:10 üzenetére

Sziasztok!Műkörmös asztalt vennèk ill. Színes zselèket,gèl lakkokat....

Szia! Nekem van egy szinte új műkörmös asztalom. (Amire megvettük,kiderült, hogy terhes vagyok, így nem került szalonba. Itthon 3x dolgoztam rajta összesen. Gyerek mellett nincs időm rá.Így könnyes szemmel de kénytelen vagyok megválni tőle, mert csak a helyett foglalja.)Egyéb kiegészítőim is vannak. Zselék is, de már csak egy pár darab.Illetve az asztalhoz ingyen tudok adni, egy forgószéket (ez nem körmös), illetve egy vendégszéket cristal nails-es székpárnával. Vannak cristal nails-es plakátjaim is 2db kerettel együtt. Illetve minden kellékem cristal nails-es. Ha érdekel, akkor küldj e-mailt halasz.orsi1001@gmail.com-ra és én küldök pontos leírást és képeket. Üdv,Orsi

Dobai Árpádné (Ica) - Válaszolok
2013.07.30 - 00:08
Dobai Árpádné (Ica) - törölt felhasználó
Válasz Patikásné Nagy Nikolett - 2013. július 28., vasárnap 14:10 üzenetére

Sziasztok!Műkörmös asztalt vennèk ill. Színes zselèket,gèl lakkokat....

Szia! Nekem van eladó asztalom, ha még érdekel. 75,5 cm magas, kitűnő állapotban lévő, sérülés, karc, folt mentes. Kettő zárható fiók, közötte egy nyitott polc, ívelt asztallap. I. á.: 25 e Ft. Elvihető Budapest, XXI. kerületből. E-mail címem: takefive58@gmail.com Ha még aktuális írj és küldök képet. Üdv: Ica

2013.07.29 - 23:06
Márkus Boglárka

Sziasztok! Jó állapotú pedikűr csikót, vagy lábtartót keresek! Ha valaki tud eladót, kérem küldjön nekem e-mailt fényképpel, árral! :) Az e-mail címem: bogi783@freemail.hu Köszi előre is!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár