2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
14.900 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szeretnem eladni a mukormos asztalomat! Erdeklodni e-mailben: jennyke.7777@gmail.com vagy fent van Vateran: http://butor-lakberendezes.vatera.hu/butor/egyeb/mukormos_asztal_jooo_allapotban_1785254705.html Szep Napot!
Sziasztok!Műkörmös asztalt vennèk ill. Színes zselèket,gèl lakkokat....
Szia! :) Nekem van egy elado mukormos asztalom: http://butor-lakberendezes.vatera.hu/butor/egyeb/mukormos_asztal_jooo_allapotban_1785254705.html
Sziasztok! Újrakezdőként keresném a következőket: Műkörmös asztal,csiszológép,pedi csikó/lábtartó,UV/LED lámpa. Köszönöm
Szia! Nekem van elado mukormos asztalom: http://butor-lakberendezes.vatera.hu/butor/egyeb/mukormos_asztal_jooo_allapotban_1785254705.html
Sziasztok! Profi műkörmös asztal eladó.(Adok hozzá székeket.) Egyéb kellékek is vannak.Minden cristal nails márka. Írj e-mailt és írd meg mire lenne szükséged. Én ahogy tudok válaszolok, képekkel és részletes leírással. Keress bátran. Amit árulok az hibátlan a többit leselejteztem már. halasz.orsi1001@gmail.com
Szia! Érdekelne milyen crystal nails-es kellékeid vannak, esetleg zselék, ecsettartó, ecsetek, reszelők,porcelán portik? E-mail címem: hadryenn@freemail.hu köszönöm
Sziasztok! Keresek: Sablontartót,CN ill Brillbird Gél-lakk-ot,Szines zseléket..... Ide irjatok: szekkri76@freemail.hu
Sziasztok! Újrakezdőként keresném a következőket: Műkörmös asztal,csiszológép,pedi csikó/lábtartó,UV/LED lámpa. Köszönöm
Szia! Nekem van eladó asztalom. 75,5 cm magas, kitűnő állapotban lévő, sérülés, karc, folt mentes. Kettő zárható fiók, közötte egy nyitott polc, ívelt asztallap. I. á.: 25 e Ft. Elvihető Budapest, XXI. kerületből. E-mail címem: takefive58@gmail.com Ha még aktuális írj és küldök képet. Üdv: Ica
Eladóvá vált néhány CN termékem Crystal lac 4 ml : 42,43, csak margarétára , vagy max egy szett volt feltéve 1000ft/ db . CN FD7 színes zselé 5ml új 1500ft, CN Cover Pink zselé 15 ml új 2300 ft,CN F16 zselé 5 ml margarétára volt kenve 1500ft, CN Easy Off Milky Pink egyszer volt használva 1900 ft,CN Cover mani gél 5 ml 2 szer volt használva 1000 ft, Manicure tipp dupla fehér,2 szett lett feltéve 1700ft .Személyes átvétel Egerben , vagy kérésre postázom is. Érdeklődni itt privátban vagy birincsikzsuzsanna@gmail.com e mailen is lehet.
Szia,nem enged privátot írni...engem a mani gél és a tipp box érdekelne! Írj rám te légyszi,hátha úgy már vissza tudok írni! Köszönöm
Sziasztok! Én angol nyelvű műkörömépítő könyvet/jegyzetet keresek.Ha valakinek van, az érdekelne! :) Címem: sziszko1120@citromail.hu
Sziasztok Eladó egy uv top coat 15ml,teljesen új 990ft! email: littlest.shop@gmail.com
Sziasztok! Elkelt,köszönöm :)