2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Záblóczki Hédi - Válaszolok
2013.08.27 - 19:22
Záblóczki Hédi - vendég

Eladó ! CN termékek : base gél, 0-ás gél lakk, nail prep, giga bordó zselé, 0-ás short ecset Moyra: piros,ezüst gél lakk Noname fekete gél lakk NSI hókristály porcipor Pn mica pehely, jégfólia Egyben: 8000Ft + posta (ajándék a pehely és a jégfólia) Érdeklődni : hedinails@gmail.com Csere is érdekel , no name termékek kizárva!

Mészáros Tünde - Válaszolok
2013.08.27 - 15:51
Mészáros Tünde - törölt felhasználó
Válasz Katona Vivien - 2013. augusztus 26., hétfő 20:24 üzenetére

Sziasztok! Jd700-as csiszológép (lábpedállal, +3 gyémántfejjel, csiszolófejtartóval), keveset használt, sürgősen eladó 12000 Ft. Személyesen átvehető Óbudán, Zalegerszegen vagy Kőszegen! Érd.: katona.vivien2@gmail.com

Szia! Gyors tokmányos a gép?

Mészáros Tünde - Válaszolok
2013.08.27 - 15:50
Mészáros Tünde - törölt felhasználó
Válasz Marosán Lilla - 2013. augusztus 26., hétfő 21:31 üzenetére

Sziasztok! Eladom a teljes műkörmös felszerelésemet, kivéve az UV lámpát. képeket töltöttem fel. van sok színes zselé és porcelán, csillámporok, egy xtreme drill 2-es profi csiszológép, egy majdnem tele 50ml-es CN titanium zselé, moyra építőporok, fehér master nails zselé is majdnem tele van, pár gél lakkom is van, meg nemrég vásárolt fényzselé. Elsősorban egyben szeretném eladni. Irányár: 65 000 Ft (csak a csiszológép bolti ára 49 000, és alig használtam, az 50 ml-es titanium zselé bolti ára is 8000 Ft felett van) Érd.: lilla.marosan@gmail.com

Szia! Engem csak a csiszoló gép érdekel ha eladod külön akkor mennyi lenne az ára?

Juhász Erzsébet Bettina - Válaszolok
2013.08.27 - 14:42
Juhász Erzsébet Bettina - törölt felhasználó
Válasz Juhász Erzsébet Bettina - 2013. augusztus 27., kedd 14:37 üzenetére

Sziasztok! Crystal vagy BB színes zselék, fehér zselék és körömágyhosszabító zselék érdekelnének! Akinek van eladó az írjon nekem! :) köszönöm előre is!

betthina.juhasz@gmail.com

Juhász Erzsébet Bettina - Válaszolok
2013.08.27 - 14:37
Juhász Erzsébet Bettina - törölt felhasználó

Sziasztok! Crystal vagy BB színes zselék, fehér zselék és körömágyhosszabító zselék érdekelnének! Akinek van eladó az írjon nekem! :) köszönöm előre is!

Darmos Orsolya - Válaszolok
2013.08.27 - 13:37
Darmos Orsolya - vendég

Sziasztok! Eladóvá vált pár dolgom:7 db moyra 3d akril festék-1500FT,12db niko színes porcelánpor-1200FT,23db csillámpor-1500FT, pearl builder gel ice blue, crystal nails cover pink és builder white- 3000FT, master nails és crytal nails cover pink porcelán por, neon white és átlátszó porcelán por(crystal nails)-3000FT, perfect nails uv top coat-1000FT! Szinte minden tele van! Képeket e-mailban tudok küldeni! Ha valaki egyben viszi, akkor egy 9w-os uv lámpát adok ajándékba! Érdeklőni emailben: orsy1991@citromail.hu

2013.08.27 - 13:06
Cs. Tímea

Sziasztok! Eladó CN japán flitter szívecskék(4db volt belőle felhasználva)---400Ft, szárított apró virág 12 színben-ÚJ--1000Ft, CN gél lakk 82-es és 903-as ---ÚJAK, 3100Ft/db. Érd: timcsy.cs@gmail.com

Szabó Boglárka - Válaszolok
2013.08.27 - 08:29
Szabó Boglárka - törölt felhasználó

Sziasztok! Eladó szinte teljesen új 4x9 W-os UV lámpa és egy ezüst színű, pillangó mintás, számzáras műkörmös táska. Érdeklődni: bogi0212@freemail.hu e-mail címen lehet. Képeket kérésre tudok küldeni.

Marosán Lilla - Válaszolok
2013.08.26 - 21:31
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Sziasztok! Eladom a teljes műkörmös felszerelésemet, kivéve az UV lámpát. képeket töltöttem fel. van sok színes zselé és porcelán, csillámporok, egy xtreme drill 2-es profi csiszológép, egy majdnem tele 50ml-es CN titanium zselé, moyra építőporok, fehér master nails zselé is majdnem tele van, pár gél lakkom is van, meg nemrég vásárolt fényzselé. Elsősorban egyben szeretném eladni. Irányár: 65 000 Ft (csak a csiszológép bolti ára 49 000, és alig használtam, az 50 ml-es titanium zselé bolti ára is 8000 Ft felett van) Érd.: lilla.marosan@gmail.com

2013.08.26 - 21:07
Petrik Andrea
Válasz Rácz Orsolya - 2013. augusztus 23., péntek 08:54 üzenetére

Sziasztok!Eladó Xtreme White 15 ml és Xtreme Clear 15 ml 1 x használtam,Cover Pink X 5 ml 1 használtam, Xtrem Pink 5 ml 1x használtam,No Line utántötés elősegítő 1 x használtam,Top Seal félig van,Easy Off Milky Pink félig van.Postázni tudom.Érdeklődni:raczorsolya85@freemail.hu

Szia! Érdekelne az extreme white,clear zseléd mit kérsz értük? itt elérhetsz hogy megbeszéljük :angucci2@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár