2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Engem csak a csiszoló gép érdekel ha eladod külön akkor mennyi lenne az ára?
Kedves Tünde! Elsősorban egyben akarom eladni a dolgokat, nem akarom hogy ez is elmegy, az is elmegy és rajtam marad egy csomó minden.
Sziasztok! Eladom a teljes műkörmös felszerelésemet, kivéve az UV lámpát. képeket töltöttem fel. van sok színes zselé és porcelán, csillámporok, egy xtreme drill 2-es profi csiszológép, egy majdnem tele 50ml-es CN titanium zselé, moyra építőporok, fehér master nails zselé is majdnem tele van, pár gél lakkom is van, meg nemrég vásárolt fényzselé. Elsősorban egyben szeretném eladni. Irányár: 65 000 Ft (csak a csiszológép bolti ára 49 000, és alig használtam, az 50 ml-es titanium zselé bolti ára is 8000 Ft felett van) Érd.: lilla.marosan@gmail.com
Szia! Gyors tokmányos a gép?
Kedves Tünde! Oldalt van egy kis pöcök, azt benyomom és egy mini csavarkulccsal eltekerem a befogó részt és már cserélem is a fejet. Ez nem tudom, hogy gyors tokmányosnak számit-e, ne haragudj, nem vagyok műszaki zseni :)
Sziasztok! Eladó cn színes zselék (color 408,93,opal 908,új xtrame white 5ml-es,bársonyporok /nagy kiszerelés/300ft, karbid marófej 1000ft, akrilhatású matricák 200ft, Hello Kitty-s matricák 250ft, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.6ft/db (6féle)clear ss5 10/db. Ékszer készítéshez: nyakláncalapok 100ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Érdekelne valakit 12db.os gél lakk szett ? 7000 FT és nincs külön postaköltség, most akciós. Én rendeltem belőle, kipróbáltam és nagyon jók. Szépen fednek, hamar köt, és tartósnak bizonyult. (van róla saját képem is ha érdekel valakit) 11 féle szettből lehet választani (más-más színösszeállítással) 1db géllakk 8ml-s ! Ha érdekel valakit irjon nyugodtan : betthina.juhasz@gmail.com
Sziasztok,eladóvá vált IBD Dehydrator 14 ml(bontott)1300 ft.IBD bonder gel 14 ml(bontott) 2000 Ft.IBD Intense seal magasfény 14 ml (bontott)2500 ft.IBD clear gel 14 g(bontatlan)2500 ft.IBD cuccok vagy egyben eladók,úgy az áruk 7000 Ft. CN Brillient színes zseléim 506,521,501,519,533,528,508(nagyon pici hiányzik belőlük).1200 ft/db.Vagy egyben eladók úgy az áruk 7000 Ft. CN Cuticule Remover(új) 500 Ft.Belányi Edit:Az egylendület díszítő festés technikája könyv (új) 1500 ft.Csillámporok,konfettik,gumi díszek,szárított virágok,kagylóporok 100 ft/db.120-as bemutató állvány colourchart 500 ft.CN one move II. ékszerecset(új) 1500 ft.Kérésre fényképet küldök.
Szia érdeklődnék, hogy megvannak e még az Ibd termékeid? Ha igen, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ezen az email címen: rytus8@citromail.hu.... előre is köszi Üdv Ritus
Sziasztok! SS10;12 és 16-os strasszkövek eladók néhány színben! 50 db. 600Ft. Priviben tudok képet küldeni!!! bokijakinga@gmail.com
Szia! Engem érdekelnének a kövek. Írtam e-mailt. :)
Sziasztok! Eladó gél lakkjaim, mind bontatlan, új: Brillbird C62, 12, mindkettő 5 ml-es, 1.800 Ft darabja. CND Shellac eredeti, 4.000 Ft darabja, színek: grape gum, tutti frutti. Orly gel fx 4.400 Ft darabja, színek: terracotta, haute red, white tips. Gelish, eredeti, 4.200 Ft darabja, színek: after dark, coco cabana banana. Mindenről tudok képet küldeni emailen,több darab vásárlása esetén kedvezményt is tudok adni. érdeklődni itt, vagy a homolyakrisztina@gmail.com email címen lehet.
Eladó még Moyra gél lakkok, újak, 10ml-es, színek: 67, 23, 1.800 Ft/db, és Perfect Nails gél lakk+, +1 szín, 4 ml-es, új, 1.500 Ft. Érd.: homolyakrisztina@gmail.com
Szia! Engem csak a csiszoló gép érdekel ha eladod külön akkor mennyi lenne az ára?
Szia!Engem a fény zselé és a színes zselék érdekelnének ill. az építő zselé!Ezt így egyben mennyiért adnád oda?Képeket tudnál küldeni?Köszönöm nagynikolett0415@freemail.hu
Sziasztok! Eladó gél lakkjaim, mind bontatlan, új: Brillbird C62, 12, mindkettő 5 ml-es, 1.800 Ft darabja. CND Shellac eredeti, 4.000 Ft darabja, színek: grape gum, tutti frutti. Orly gel fx 4.400 Ft darabja, színek: terracotta, haute red, white tips. Gelish, eredeti, 4.200 Ft darabja, színek: after dark, coco cabana banana. Mindenről tudok képet küldeni emailen,több darab vásárlása esetén kedvezményt is tudok adni. érdeklődni itt, vagy a homolyakrisztina@gmail.com email címen lehet.