2026. március 24. - Gábor, Karina napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7793 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó egy crystal nails Big one profi porcelános ecset! Új ,sosem használtam még a tokból sem vettem ki :) ! Bolti ára 5500ft én 3900ft-ért adom littlest.shop@gmail.com
Sziasztok Csajok! Eladnám feleslegessé vált CND Shellac 7,3 ml-es Base Coat lakkot, amit egyszer használtam! 5500 Ft. Ha érdekel, írj nekem e-mailt és egyeztetünk! :) vass.noemi01@gmail.com
Sziasztok! Ha valakit érdekel fehér műbőr! Ezzel belehet húzni pedi lábtartót, kéztámaszt, könyöklőt ha esetleg már szétkopott és megszeretnéd csinálni minthogy újat vegyél. 800Ft/ folyómétere, 1,30cm széles. Ha érdekel keress, emailben tudok küldeni képeket is róla. e-mail címem: tatar.adrienn91@gmail.com
Sziasztok! Eladó porcelán porok crstal nails transparent pink 28g félig van, crstal clear 17g, dark pink 28 g, giga white 28g, liquid 50 ml.Érdeklődni: 0630 6548826 E-mail: bettyszabo24@freemail.hu
Sziasztok! Eladó 2db x-treme rapid lámpa. Februárban vettem őket,jó állapotban vannak, de le szeretném cserélni az új lámpákra őket. Db-onként 13 0000, együtt 22 000. Kérésre képet küldök.
Sziasztok! Eladó cn színes zselék (color 117,408,opal 908,cameleon 250,254. karbid marófej 1000ft,Hello Kitty-s matricák 250ft, eredeti Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.6ft/db (6féle)clear ss5 10/db. képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Van 654 db tip-em,vegyes méretek. Ár: 6500 FT. Budapesti átvétellel. Érd.: 06303660830
Sziasztok! Sürgősen eladom a teljes műkörmös felszerelésemet, kivéve az UV lámpát és a csiszológépet. képeket töltöttem fel. van sok színes zselé és porcelán, csillámporok, egy majdnem tele 50ml-es CN titanium zselé, moyra építőporok, fehér master nails zselé is majdnem tele van, pár gél lakkom is van, meg nemrég vásárolt fényzselé. Csak egyben szeretném eladni. Ár: 20 000 Ft Érd.: lilla.marosan@gmail.com
Eladó sok fimo rúdjaim, illetve rengeteg felszelt figurák, virágok, gyümölcsök! Képet küldök kérésre. Ára egybe: 500 ft pinkladyvatera@gmail.com
Sziasztok! Eladom a teljes műkörmös felszerelésemet, kivéve az UV lámpát. képeket töltöttem fel. van sok színes zselé és porcelán, csillámporok, egy xtreme drill 2-es profi csiszológép, egy majdnem tele 50ml-es CN titanium zselé, moyra építőporok, fehér master nails zselé is majdnem tele van, pár gél lakkom is van, meg nemrég vásárolt fényzselé. Elsősorban egyben szeretném eladni. Irányár: 65 000 Ft (csak a csiszológép bolti ára 49 000, és alig használtam, az 50 ml-es titanium zselé bolti ára is 8000 Ft felett van) Érd.: lilla.marosan@gmail.com
Szia! Engem a csiszoló érdekelne. Mennyiért adod külön, és gyorstokmányos e.