2018. május 26. - Fülöp, Evelin napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.12.21 - 17:01

Ajándékot mindenkinek!

Nyakunkon a karácsony, s a rengeteg munka miatt vásárolgatni sincs időnk.... bizonyára sok műkörmösnek ismerős a helyzet. Azonban a legkedvesebb, állandó vendégeinknek mégis jól jönne egy apró figyelmesség az év utolsó látogatása alkalmából. A legjobb ötlet, ha az esti netezés közben pár kattintással mindent megrendelünk a webáruházból.

Az állandó vendágkör karácsonyi ajándékozása szinte tradíció a körmösök, kéz- és lábápolók körében. Ez az a szakma, ahol nagyon meg kell becsülni a visszajáró, pontosan érkező vendégeket, s ezt egy apró ajándékkal is illő honorálni. 

De mi lehet az az ajándék, amit még nem adtál, mert évente azért jó mindig mást adni....Nos, bátran ajánljuk, hogy nézz szét a Crystal Nails webáruházában

Itt találsz kiváló minőségű körömlakkokat, vagy sokféle illatban kapható körömágy ápoló olajokat is. A vendégek oda vannak az illatos és prémium minőségű kézápolókért, így találsz kis kiszerelésben, dirket "home" kiszerelésű Warming Balmot, azaz melegítő balzsamot. Elegáns ajándék lehet pár darab édesség mellé egy bőrápoló luxusvaj is, ami szintén közkedvelt alapanyag. 

A családtagjaid figyelmét esetleg felhívhatod arra, hogy számodra milyen kedves ajándék lehet egy Ajándékutalvány. Ezzel ugyanis senki nem nyúlhat mellé az ajándékodnak, hiszen azt választasz az adott értékben, amit te szeretnél.

A körömlakkozó vendégeid (akár lábkörömre is) nagy örömmel fogdják esetleg a 8 mililiteres, kis kiszerelésű, kifejezetten kedvező árú 2 in 1 Alapozó és fedőlakkot - ezt otthoni használatra is bátran ajánlhatjuk, hiszen még uv lámpa sem kell hozzá.

Karácsonyi ajándékcsomagjaink kifejezetten műkörmösöknek okozhat nagy örömet, az alábbi linken nézelődhetsz, hogy eldöntsd, mit írsz majd a Jézuskádnak. http://www.crystalnails.hu/bolt/2015-tel-trendkeszletek/karacsonyi-ajandekcsomagok

Nem maradhat ki egyetlen vendég ajándékcsomagából sem a csinos és csajos karácsonyi körömreszelő sem, ami nagyon finom szemcsézetű és vendégbarát, otthoni használatra készült. Ezzel biztosan nem reszeli el a körmét egy vendéged sem.

A karácsony közeledtével szánj időt arra, hogy öltöztesd a munkahelyed is ünneplőbe, egy illatgyertya vagy egy ünnepi dekoráció különlegessé teszi még munka közben is az ünnepvárás pillanatait. Jó munkát kívánunk minden műkörmös kolléganőnek és kollégának az elkövetkezendő karácsonyi hajrára.

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E HETI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK: BABY BOOMER KÖRMÖK PORCELÁNBÓL

Játssz velünk március 6-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy 17g-os Slower-Soft White porcelán port.

Sorsolás időpontja: 2016-03-06

Játszom