https://www.traditionrolex.com/1

Naprakész vagy?

2024. április 25. - Márk, Ányos napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.11.25 - 11:06

Naprakész vagy?

A műkörmös szakma egy állandóan fejlődő, trend diktáló, innovatív munka. Ezért, hogy naprakész legyél, fontos, hogy időben értesülj a szakmával kapcsolatos összes újításról. Legyen az divat, új stílus vagy forradalmian új anyag, fontos, hogy tudj róla és kipróbáld vagy megtanuld azokat.

Sajnos mindig akadnak olyan műkörmösök, akik megelégednek egy bizonyos tudás szinttel és egy idő után nem érzik szükségét a fejlődésnek. Ez óriási hiba, ugyanis a szakma állandóan fejlődik, új anyagok és eszközök jönnek ki a piacra, valamint a divat is folyamatos változásban van. A fejlődésre nem hajlandó körmösök megrekednek egy szinten, majd azt veszik észre, hogy nem tudnak árat emelni, kopni kezd a vendégkörük. A titok nyitja a fejlődés leállásában van. Lássuk csak, hogyan tudsz költségtakarékosan fejlődni? Elsősorban eljársz ingyenes rendezvényekre, ami, ha vidéki vagy, csak az utazási költségedbe kerül. Itt első kézből értesülhetsz a legújabb trendről, anyagokról és azok használatáról. Ezeknél a rendezvényeknél sosem találsz jobbat és hatékonyabbat. Második lehetőség a szakmai fejlődésedre, hogy időt szánsz rá, és rendszeresen nézed a www.mukorom.tv weboldalon található videókat. Ezek a videók a pontos és precíz munkádat segítik elő, ugyancsak ingyenesek, de nem helyettesítik az OKJ-s képzést. Támogatóan nézheted őket egy-egy képzés, vagy bemutató után. 

Kifejezetten jó szolgálatot tehet a fejlődésed szempontjából a Crystal Nails Nagykatalógus, ahol szinte minden technika Step by Step magyarázatokkal és képekkel szolgál annak érdekében, hogy helyesen készíts el egy körmöt. Nagyon sokat lehet tanulni a katalógusból, de nem célszerű a vendégek kezébe adni. A fejlődésedet célozták meg az ingyenes online szemináriumok is, amelyeket szintén vétek lenne kihagyni. Ilyen alkalmakkor kedvezményesen tudsz vásárolni is a Crystal Nails webáruházából, tehát a fejlődésed mellett még pénzt is spórolhatsz. 

A valódi fejlődést viszont csak továbbképzéseken, tanfolyamokon tudod elmélyíteni. Évente szánj rá több alkalmat a fenti ingyenes fejlődési lehetőségek mellett is. Érkezz felkészülten egy ilyen oktatásra, ha kell, írd fel az oktatónak szánt kérdéseidet. Legyen nálad jegyzetfüzet is, amibe felírod a tanultakat, hiszen azt később is bármikor elő fogod tudni venni. Vedd a fáradtságot arra, hogy ha egy vendéged nem érkezik meg, akkor a bosszankodás helyett gyakorolj! Építs magadnak körmöt, a legutóbb tanultak alapján, vagy gyakorolj díszítést gyakorló tipen. 

Használj ki minden adódó alkalmat arra, hogy a szakmai fejlődésed folyamatos és naprakész legyen, hiszen ez a sikered alappillére. A vendégeid pedig ezáltal csak szaporodni fognak.

B.E.

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1