https://www.traditionrolex.com/1

Edzésre fel!

2024. április 19. - Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.01.30 - 10:48

Edzésre fel!

Már mindössze alig hat hét és végleg lekerül mindenkiről a nagykabát. Az alakot jótékonyan rejtő hatalmas ruhadarab szekrénybe súvasztása azonban sokaknál jelentős problémákat vethet fel a súlytöbblet terén. Még nem késő elkezdeni az edzést, hat hét elegendő lehet arra, hogy sokkal jobb formába lendülj.

Válaszd ki a karakterednek és az alkatodnak leginkább megfelelő mozgásformát, s kezd el mielőbb a tornát. Itt is érdemes a fokozatosság elvét betartani. Eleinte ne terheld túl az izmaid, mert a fájdalmas izomláz eltántorít majd a kitartó mozgástól. Tornázhatsz otthon, egyedül, DVD-vel, vagy csoportosan, egy a lényeg, hogy kezd el és ne hagyd abba!

Ezzel egyidejűleg igyál sok folyadékot és gondold meg, mennyi édességet, tésztát, sütit, azaz szénhidártot eszel délután és este. A legjobb, ha semennyit nem eszel már 12 óra után, de a jó hír az, hogy délelőtt viszont sütizhetsz. A mozgás, a sok folyadék és a figyelmes étkezés már az első két hétben meghozza a gyümölcsét. Amint egyre könnyebben tornázol, egyre többet vállalhatsz be a gyakorlatokból. Kitartást és önfegyelmet kíván például a futás. Aki szeret egyedül izzadni és nem igényel a sporthoz társaságot, annak a legideálisabb mozgásforma a kocogás, futás. Ne ijedj meg az eleinte nevetségesen rövid távoktól, naponta vagy alkalmanként emeld a hosszt kevesekkel, s meglátod, milyen remek érzés minden alaklommal teljesíteni az önmagad által kitűzött célt.

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1