2019. január 20. - Fábián, Sebestyén napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2011.02.20 - 19:35

A tavasz glamour körmöket hozzon

Az idei tavasz bőven kínál minden nőtípus számára megfelelő színt és trendet. A 70-es évek laza, bő formái, a hölgyes, macskaszem-napszemüveges fazonjai olyan körmökért kiáltanak, amit kár volna a műkörömépítőknek kihagyniuk. Lépjünk hát ki a franciás elegancia korlátai mögül és merjünk felkenni pasztell lilát, rózsaszínt, vagy fessünk elegáns fehér csipkét!

Tavasz a műkörmökön

Mit hoztak vissza nekünk a 70-es évek trendalkotó időutazói? A bohém, feltűnő lazaságot és a kifinomult csillogást. Idén egyszerre lesz trendi a pasztell és a csillámos! Ügyes műkörmösök könnyedén tudnak fehér szín hozzáadásával számtalan pasztell színt előállítani színes zseléből, porcelánporból vagy akril festékből. 

A kifinomult csillogás lehet visszafogott csillámos alapanyag vagy Swarovski kristállyal kirakott köröm. Vigyázat, a Swarovkinál nem igaz a "kevesebb az több" elmélet! A sok körömstrassznál a még több lehet csak szebb!

Mi lehet a változás a vadóc, igazán trendkövető vendégeink körmén? Nos, egy olyan lépésre szánták el magukat a legnagyobb divat designerek, stylistok, amire mi, nők kevésbé számíthatunk: a terepmintás military stílust leváltja a motoros trend! Az ezüstösen csillogó, vagy matt fekete motoros trendhez kifejezetten jól illenek a piros gél-lakkozott körmök, vagy a japán motívumokkal festett kockakörmök.

Művészi hatású akril festéssel bátran adjuk vissza a körmökön is a trend elemeit: a horgolt csipkét, bojtot, szexi fehérneműt vagy éppen jellegzetes napszemüveget. 

A hagyományokat kedvelő vendégek csodás pasztell alapra kapjanak tavaszi virágokból álló kompozíciót, árvácskát, íriszt, nárciszt, rózsát vagy éppen aprócska krókuszokat. 

A francia körmökhöz ragaszkodóknak pedig pasztell színekből fessünk csipkerészletet. Ha a sikerhez a lágyan simogató tavaszi napsugár is hozzájárul, ezt a vendégünk arca mindenképpen tükrözni fogja!

B.E.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E HETI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK: BABY BOOMER KÖRMÖK PORCELÁNBÓL

Játssz velünk március 6-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy 17g-os Slower-Soft White porcelán port.

Sorsolás időpontja: 2016-03-06

Játszom