2019. november 20. - Jolán, Zsolt, Ödön, Bódog napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2018.03.19 - 14:31

Violett mánia a körmökön

Mint arról korábban már olvashattál ezen az oldalon, az idei, 2018-as év színe a lila. Az ultra vilolet úgy robban be a trendbe, hogy királyként hozza magával az udvartartását is, azaz szezononként lesz néhány kísérő divatszín, amivel még műkörmösként érdemes számolnunk.

A lila árnyalatai kiválóan beleilleszthetőek minden korosztály színtrendjébe, viselhető, kellemes de mégis egyéniséget sugárzó szín. Bánjunk vele bőkezűen, szerezzük be minél több árnyalatát. A Crystal Nails újdonságai között jött ki nagyon kedvező áron, négy csodálatos lila árnyalatát tartalmazó Violet mánia nevű Royal gel készlet. Tapasztalataink azt sugallják, hogy már a tavaszi időszakban bátran kínálhatjuk a vendégeinknek ezeket a fennséges lila árnyalatokat. Itt adink neked egy nagyon apró, de mindig bevált praktikát: Ha a vendéged a lila mellé kér egy másik színt is a körmére kontrasztként, akkor felajánlhatsz neki pasztell zöldeket, szürkét, ami ugyancsak elsöprő divat valamint fehéret. Ha ezek közül egyik sem tetszik neki igazán, akkor végy egy cseppnyi fehér Royal gelt, hozzá adj tetszés szerint a már felhasznált lilából, így kapsz egy halvány lila színt, ami bizonyosan passzolni fog az eredetileg kiválasztott lila színhez.

A tavasz nagy slágerszíne a lila árnyalatai mellett a Hamvas zsálya és a Fodormenta színek, de a pasztell rózsaszínek, barack és puncs színek is abszolút az élvonalban futnak. 

Soha ennyire nem preferálta a színtrend még a szürkét a tavaszi idényben mint az idén. A kifinomultság, az elegancia és a cseppnyi felsőbbrendűség tolmácsa a körmökön viselt szürke szín, így feltétlenül szerezz be néhány árnyalatot ezekből.

Idén tavasszal egy lépést hátraléptek a csillámporok, helyüket átvette a ChoMirror White Pearl króm pigmentpor vette át, mely csodálatos felületi csillogást ad minden elkészített körömnek.

 

Ezekben a napokban bár még várat magára a tavasz, ez viszont csakis azért alakulhatott így, hogy mire kisüt a nap és kivirágoznak a  jácintok, nálad már hadrendben álljanak a lilák, rózsaszínek, barack és menta árnyalatok.  A friss tavaszi trendszínek ugyanis azonnal mosolyt csalnak a viselőjük arcára. 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E HETI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK: BABY BOOMER KÖRMÖK PORCELÁNBÓL

Játssz velünk március 6-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy 17g-os Slower-Soft White porcelán port.

Sorsolás időpontja: 2016-03-06

Játszom