https://www.traditionrolex.com/1

Őszi színkavalkád

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.09.19 - 07:46

Őszi színkavalkád

Nincs még egy olyan, színben gazdagon pompázó évszak, mint az ősz.

A rózsaszínek csodás pinkbe, bordóba és lilába borulnak, a zöldek olíva színe nemes hátteret ad minden eleganciának. A szürkék ködös, sejtelmes világa minden körömnek előkelő megjelenést kölcsönöz. A pirosak, kékek és aranyló sárgás színek szinte hívogatják az ecseteinket.

Az ősz tobzódik a színekben. Ám, hogy legyen trendi egy olyan vendég, aki évek óta rendre csak szolid francia körmöt visel? Nos, az ilyen vendég, amikor leül veled szemben az asztalhoz, elárulja magáról az évszakbeli hovatartozását.

Könnyű dolgod van, csak nézd meg a vendéged haját a szeme színét és a bőre tónusát. A tavasz típusú nők haja világos, szemük ugyancsak. Jól áll nekik a rózsaszín púderes árnyalatai, most ősszel egy Pink nude körömmel megtörheted az eddigi francia rendet. A nyár típusú hölgyek haja hamvas szőke, vagy hamvas barna, szemük kék árnyalatú vagy nagyon világos barna, bőrük világos. Náluk kifejezetten ajánlott a kék jól megválasztott árnyalatai, most ősszel egy nyár típusú vendég körmén a Borús kék vagy a Rebarbara lekvár színű, esetleg Jegeskávé színű rövid elegáns kidolgozás a trendi. Egy tél típus a maga fekete hajával, zöld vagy nagyon sötét szemével szinte kéri a Fiesta piros színt, de a szürke árnyalatokból például a Karbonszürke vagy a Füstös szürke is remek választásnak bizonyul.

Az ősz típusú hölgyek a vörös hajukkal, meleg barna vagy barnás olíva zöld szemükkel azonnal felismerhetőek. Az arany minden árnyalata jól áll nekik, illetve az Aranyló homok és a Sötét terrakotta vagy Őszirózsa szín valósággal kiemeli az egyéniségüket.

 

Használjuk bátran az új őszi színkínálatból minden árnyalatot, szerezzünk be minden évszak típushoz két-két új színt, hogy boldogan táncolhasson az ecsetünk a mostantól beköszöntő őszi szín kavalkádban.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1