https://www.traditionrolex.com/1

Tiszta levegőt a szalonodba!

2024. április 16. - Csongor, Bernadett napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.03.23 - 11:25

Tiszta levegőt a szalonodba!

Egy körmös szalonba belépve az első benyomás rögtön az első lélegzetvétellel kezdődik. A vizuális értékelés mellett a vendéged az orrával is azonnal érezheti, hogy milyen a szalonod levegője. Egy állott levegőjű műkörmös helyiség akár taszító is lehet a vendég számára.

 

Mivel vegyi anyagokkal dolgozol, nagyon fontos az állandó és alapos szellőztetés. Ez elsősorban a te egészséged érdeke, de a vendégeid sem ülnek szívesen több órát egy vegyszerektől szagos, poros helyiségben. Mivel akadnak olyan műkörmös körülmények is, ahola  szellőztetés nem közvetlenül oldható meg, feltétlenül alkalmazz porelszívó berendezést.

 

 

Tájékozódj, milyen elszívók kaphatóak a piacon és számodra melyik lenne azideális. A legjobb és legmegbízhatóbb berendezést vásárold meg, ami a műköröm csiszolásból eredő porszemcséket maradéktalanul elszívja.  Akadnak olyan készülékek is, amelyek nem bevizsgált, házilag barkácsolt berendezések, ezekkel semmiképp ne tervezz, ugyanis semmi sem garantálja, hogy az egészséged védelme érdekében működnek.

 

 

A felszálló por ellen akkor is használj védőmaszkot, ha egyébként porelszívóműködik csiszolás közben. A műköröm lecsiszolása során olyan apró szemcsézetű por keletkezik ami ellen a saját egészséged védelmének érdekében kell óvintézkedéseket tenned. Másodsorban a vendéged is allergiás lehet erre a porra, ezért feltétlenül használj a munkád során porelszívó berendezést.

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1