https://www.traditionrolex.com/1

Valentin-nap – Február 14.

2024. április 16. - Csongor, Bernadett napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Fehér Debóra
Publikálás: 2015.02.10 - 08:34

Valentin-nap – Február 14.

Magyarországon is egyre elterjedtebb szokás a Valentin-nap megünneplése, amikor a szerelmesek ajándékkal kedveskednek egymásnak. A szivecskés, romantikus „őrület”-ben ne feledkezzünk meg Bálintnak keresztelt ismerőseink felköszöntéséről sem!


TE és a Szerelmed…

Ha párkapcsolatban élsz, könnyű a dolgod, hiszen szinte bármilyen kézzel fogható ajándékkal meglepheted Kedvesed. De készülhetsz valamilyen programmal is – megfőzheted Szerelmed kedvenc ételét, elviheted egy szerelmes vígjátékra a moziba, de akár elcsalhatod egy romantikus gyógyfürdőzésre is. A Valentin-nap nagyszerű ürügy arra, hogy csak egymással foglalkozzatok, élvezzétek egymás társaságát, vagy akár megerősítsétek kapcsolatotokat!

 

 

 

Boldog Valentin-nap szingliként…

Ha egyedül vagy, akkor se ess kétségbe, ajándékozd meg magadat egy olyan nappal, amikor csak magaddal foglalkozol, csak magadat kényezteted, és azt csinálsz, ami jól esik. Szépítgesd a tested és a lelked egyaránt: menj el a műkörmösödhöz, és kérj tőle igazán szép Valentin-napi körmöket. Majd dobj fel egy arcpakolást, ápold a hajadat, tegyél fel műszempillákat, és sminkeld ki az arcod gyönyörűen. Egyszóval foglalkozz magaddal. Este úgyis találkozol majd a csajokkal, és indulhat is a nagy Valentin- napi koktélozás. ;)

 

 

Íme néhány színtipp a Bálint-napi körmeidhez! Több műköröm ötlethez kattints IDE!


Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1