https://www.traditionrolex.com/1

ChroMe - a fémes csoda szerelmeseinek

2024. április 25. - Márk, Ányos napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2014.11.20 - 13:39

ChroMe - a fémes csoda szerelmeseinek

Az utóbbi időszakban kevés gél lakk fajta volt népszerűbb, mint a ChroMe. Egyedi fényhatása a valódi krómozott felületeket idézi, ezért felhasználása korosztálytól független.

A ChroMe őrület a nyár elején robbant be csodálatos arannyal, ezüsttel, rózsaszínekkel bordóval és lilával, ehhez az idei téli szezon gyöngy színe, a kékes ezüst, zöldes ezüst a kávé és a rose gold színek adják meg a legelegánsabb és legtrendibb megjelenést.

A körmök ChroMe haute couturjét egy csepp körültekintésserl pofon egyszerű elkészíteni, és felkenhetjük épített zselés, porcelán körömre, saját köröm zselés megerősítésére. Ne alkalmazzuk azonban gumizselére, mert azon megtöredezik.

A ChroMe a hibátlan munkát méginkább kihangsúlyozza, ezért érdemes a használata előtt nagyon aprólékosan bereszelni, majd felbufferezni a körmöt.

Az anyagot kizárólag hibátlan felületű körömre vigyük fel, ugyanis a híg lakk azonnal megmutatja a körmök felületi hibáit.

Ezt a világon egyedülálló fejlesztésű gél lakkot semmi mással nem lehet helyettesíteni, nem pótolja a transzferfólia sem ezt a hatást. A remekül leoldható ChroMe CrystaLac egyedi lakkozási technikája minden termék dobozában benne van, könnyű követni a használati utasítást.

 

A felhasználás során felmerülő hibalehetőség legfeljebb abban merül ki, ha a műkörmös vastagon keni fel a gél lakkot a körömre. Ilyenkor annak a felülete bár megköt, egy-két nap után viszont a köröm felülete feltöredezik, s láthatóvá válik az anyag kiköttetlen belső rétege. Ezt kiküszöbölendő nagyon vékony rétegben kell felkenni és rétegenként 3 percig lámpázni. Csakis a saját alapozójára felkenve lesz a ChroMe hatás tökéletes, más alapozókkal ne próbálkozzunk. A tartósságát növelhetjük azza, hogy a ChroMe Top réteg kiköttetése után még egy halvány vékony réteg Easy Off Top réteget kenünk fel.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1