https://www.traditionrolex.com/1

Kéz és láb kényeztetés: csak természetesen!

2024. április 16. - Csongor, Bernadett napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Publikálás: 2014.01.28 - 06:42

Kéz és láb kényeztetés: csak természetesen!

Az igényes ápoltság összhangjához tartozik a kéz és a láb kifogástalan, tökéletes megjelenése

 A legszebb sminken és a legjobb öltönyön is szomorúan mutat túl egy ápolatlan kézköröm vagy egy csúnyán berepedezett sarok. Azoknak, akik a természetes igényesség hívei, jó szívvel ajánlható a Crystal SPA sorozat bármelyik terméke.

A természetes hatóanyagokkal telített termékskálán hölgyek és urak egyaránt megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb darabot.

Azok, akik fogékonyabbak bőr- és körömfertőzésekre, vagy meglévő fertőzésekkel kezelés alatt állnak, illetve a Psoriasisos tünetekkel élőknek kifejezetten hasznos és jótékony hatású lehet a Crystal SPA Preseptic Soapja,  azaz a fertőzésmegelőző szappanja. Ez a folyékony, selymes állagú szappan. A lábáztató vízbe 3 perc alatt fejti ki a hatását, hígítatlanul, kézre kenve fél perc alatt fertőtlenít számos kórokozót. A Preseptic Soap télen-nyáron otthon és utazás során a legtökéletesebb szappan azoknak, akik igényesek a tisztaságra.

 A bőrre ható természetes hatóanyagok egyik koronázatlan királynője a Bisabobol. Ezt az anyagot a kamilla illóolajából nyerik, s mint ismeretes, a kamilla temérdek gyógyító hatással bír. A Crystal SPA termékek közül számos tartalmaz Bisabobolt, mely nem csupán gyógyítja, hanem nyugtatja és gyulladásgátló szerepet is betölt a bőr mélyebb rétegeibe hatolva. Bisabobol tartalma miatt méltán népszerű a Crystal SPA Callus Remover Drops, azaz a bőrpuhító cseppek. Egy fájdalmas benőtt köröm mellé a bőrre cseppentve, vagy egy tyúkszem eltávolítása előtt nagy segítség lehet az elváltozások megszüntetésében. Hatékonyságát rozmarint és kakukkfű olaj segíti. A rozmaring serkenti a mikrokeringést az érintett bőrfelületen, illetve összehúzó hatása segít a gyógyulásban. A kakukkfű segít a gyógyulásban, kiváló helyi fertőtlenítő hatása van, mindamellett csökkenti az esetleges mikroseb vérzését. Egy ilyen termék valóságos áldás a tyúkszemmel illetve benőtt körömmel küszködők számára.

 

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1