2019. január 20. - Fábián, Sebestyén napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Udvardi Mónika műkörmös - Budapest 15. ker.

Udvardi Mónika

Város/Község: Budapest 15. ker.
Cím: 1153 Budapest 15. ker., Eötvös utca 91.
Telefon: 06309156696
Weboldal:
http://www.monica-mukorom.gportal.hu
Udvardi Mónika címének megjelenítése térképen
Röviden magamról:

Udvardi Mónika vagyok, 2006-ban végeztem OKJ-s kéz és lábápoló, műköröm-építőként. Gyerekkorom óta szeretek rajzolni, festeni, alkotni. Több festményt készítettem, így nem okoz problémát a körömre kért bármilyen minta készítése. Zselés technikával, csúcs minőségű alapanyagokkal dolgozom, ami rendkívüli tartósságot biztosít. Szakmai tudásomat továbbképzésekkel gyarapítom. Folyamatosan járok előadásokra, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon is. Nagyon odafigyelek a higiéniára, fontosnak tartom, hogy a saját köröm egészséges maradjon! Rengeteg körömdíszítési lehetőség közül választhatsz. Az akril díszítés mellett megtalálhatók a szivárvány összes színében tündöklő csillámporok és kövek. Főképp télen szükség lehet a száraz bőrt ápolni, így a paraffinos kézápolás is megtalálható nálam. Műkörömépítés mellett, igény szerint láb körmön is dolgozom. Lehetőség van arra is, hogy festményt készítsek személyre szabottan, ezt határidővel előre egyeztetés után kivitelezhető. A szalonom az otthonomban van kialakítva, ami természetesen minden előírásnak megfelel! Családias hangulatú, nyugodt környezetben várom a szépülni vágyókat! Szeretettel várok mindenkit, aki gyönyörű és tartós körmökre vágyik!

Vissza

Vendégeim írták

Kedves Látogatóm!

Ha vendégem voltál műkörmös szalonomban és szeretnéd megosztani másokkal is véleményedet a munkámról, akkor azt a lenti űrlap kitöltésével teheted meg.

Köszönöm!

1 2 3 4 5
captcha
Új kód generálásához, kattints ide!
Farkas Wycuska
2014.09.11 - 20:06

Móninak eddig nem tudtam olyan mintát mutatni amit ne tudott volna megcsinálni! Kreatív,saját magát fejleszti és nem utolsó sorban kedves és rugalmas. Bárkinek szívből tudom ajánlani.

Értékelés: 5

Kassai Márti
2014.09.11 - 20:05

Mónit egész kicsi korom óta ismerem így bizalommal fordultam hozzá az első műkörmös akcióm előtt:) Nagyon szépen dolgozik, azóta is hozzá járok. Az összes barátnőm dicséri a körmömet, a kreatív mintáit meg egyenesen imádom. Kicsit konzervatív alkat vagyok, de mindig rávesz valami újra, ami aztán megtetszik. Mindenkinek csak ajánlani tudom ;)

Értékelés: 5

Voicila Krisztina
2014.09.11 - 20:04

Móni kreatívan és nagyon szépen dolgozik! Mindenkinek ajánlom! És pluszban nagyon jó társaság is :)

Értékelés: 5

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár
Továbbképzések: