2018. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

SlyNails műkörmös - Budapest 6. ker.

Elite Körömszalon

SlyNails

Város/Község: Budapest 6. ker.
Cím: 1064 Budapest 6. ker., Rózsa utca 101.
Telefon: 0614900490
Weboldal:
http://slynails.hu
SlyNails címének megjelenítése térképen
Személyes mottó:

A körmöd Te vagy!

Röviden magamról:

A SlyNails Körömstúdió Budapest legnagyobb műkörmös szalonjaként, szigorú szabályok alapján garantálja Neked a legmagasabb színvonalat. Műkörmöseink munkáját szakmai vezető felügyeli, aki a világ vezető műkörmös márkája, a Crystal Nails egyik legkeresettebb oktatója és termékfejlesztési tanácsdója. Állandó körmöseink három kategóriában (Junior, Senior, TOP) dolgoznak, melyekbe a nálunk eltöltött idő, illetve a sikeresen letett vizsgák alapján kerülhetnek be. Minden műkörmösünk és pedikűrösünk egységes, a kategóriájának megfelelő áron nyújtja szolgáltatásainkat. Magyarországon egyedüliként a SlyNails Körömstúdióban lehetőséget kapnak a frissen végzett, tehetséges műkörmös szakemberek is, akik a SlyNails Gyakornok programunk keretében mélyíthetik el a műkörmös alapképzésen szerzett tudásukat, és szerzehetnek gyakorlatot a valódi szalonmunka területén. Gyakornokaink állandó műkörmöseinknél jóval kedvezőbb áron várnak Téged szeretettel a SlyNails Körömstúdióban.

Vissza

Vendégeim írták

Kedves Látogatóm!

Ha vendégem voltál műkörmös szalonomban és szeretnéd megosztani másokkal is véleményedet a munkámról, akkor azt a lenti űrlap kitöltésével teheted meg.

Köszönöm!

1 2 3 4 5
captcha
Új kód generálásához, kattints ide!
Sófi-Ősz Veronika
2018.06.18 - 15:29

Mindig gyönyörű, és tartós. Még az egyszerű is nagyszerűvê válik a körmösök keze alatt. A hangulat barátságos, jó betérni, jó ott lenni. A garanciát sosem kellett igénybe venni. A végén a záró fotózás is nagyon hasznos. Bátran ajánlom mindenkinek a szalont, aki igényes, trendi, tartós körmöt szeretne.

Értékelés: 5

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár
Továbbképzések: