2023. június 8. - Medárd, Helga napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Buzás Melinda műkörmös - Szekszárd

Elite Körömszalon

Buzás Melinda

Város/Község: Szekszárd
Cím: 7100 Szekszárd, Dienes Valéria utca 14. fszt. /1.
Telefon: +36-30-719-2046
Weboldal:
https://www.facebook.com/macsaianitaszepsegszalon/?ref=aymt_homepage_panel
Buzás Melinda címének megjelenítése térképen
Személyes mottó:

Az olcsó körmös, nem minőségi körmös A minőségi körmös nem olcsó. A gyors körmös lényeges lépéseket hagyhat ki, A precíz körmös nem gyors.

Röviden magamról:

Magamról Buzás Melinda vagyok, 2012-ben végeztem Manikűr,- Pedikűr és Műköröm építőként. Szeretem a szakmámat, ami egyben a hobbim és a hivatásom is. Folyamatosan, naprakészen képzem magam, követem az adott trendet és divatot, ezt bizonyítja számos technikai, és díszítő oklevél, valamint kiemelném a Körmös Diplomát, a Szalon Technikusi szintet igazoló oklevél és a Szakoktatói végzettségem is. Vallom, hogy : Az olcsó körmös, nem minőségi körmös A minőségi körmös nem olcsó. A gyors körmös lényeges lépéseket hagyhat ki, A precíz körmös nem gyors. Ennek szellemében professzionális, minőségi alapanyagokkal dolgozom, minőségi, precíz munkát végzek. Szolgáltatásaim közül néhányat megemlítenék: - manikűr - japán manikűr - pedikűr - pedizselé - paraffinos kéz- és lábápolás - saját köröm megerősítése - gél lakkal, zselével és porcelánnal is dolgozom - műköröm építése - alkalmi körmök készítése - egyedi kézzel készült ékszereket készítek, akár a körmökhöz, vagy egy alkalomhoz illőt - minták készülhetnek: akrillal, gél lakkal, zselés festéssel, 3d zselével, porcelánnal, nyomdával… a lehetőségek határtalanok. Kellemes, nyugodt környezetben, egyedi szolgáltatásokkal és szeretettel várom meglévő és új vendégeimet. Nyitva tartás: bejelentkezés telefonos egyeztetés, időpont alapján a 30/719-20-46-os számon. Cím: 7100 Szekszárd, Dienes Valéria utca (volt Gróf Pál ltp.) 14. fszt. 1./ Szépségszalonban.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár
Továbbképzések:

https://statistik.anambaskab.go.id/slot-gacor/

jendralmaya Slot slot gacor 2023 slot demo slot demo slot deposit pulsa slot demo slot demo slot slot deposit pulsa slot data hk data sgp data sdy data macau https://sebatik.wicida.ac.id/public/slot-demo/ slot demo slot demo