https://www.traditionrolex.com/1

Új! PROFI TOVÁBBKÉPZÉSEK - 2015 Tavasz/nyár

2024. április 24. - György, Fidél, Debóra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös tanfolyam rovat cikke

Publikálás: 2015.03.12 - 12:25

Új! PROFI TOVÁBBKÉPZÉSEK - 2015 Tavasz/nyár

A Crystal Nails két népszerű oktatója - Magyarosi Barbara és Balázsi Szilvia - is ÚJ! profi továbbképzésekkel készül Neked a tavasz-nyári szezonban. 1. "Vintage" minták és motívumok a körmökön - Magyarosi Barbara 2. "Esküvőkre hangolva" - Magyarosi Barbara 3. Vendégkedvenc, divatos akril minták - Balázsi Szilvia

Ha valaki, akkor Barbi igazán tudja, mi az a Vintage, hiszen ez volt a téma az egyik legrangosabb hazai díszítő versenyen, a NailArt Magyar Kupán, melyet megnyert és képviseli Magyarországot a müncheni Világbajnokságon.

A manapság igen közkedvelt Vintage stílus már nemcsak a divatban, a lakberendezés és a művészetek világában hódít, hanem a körmökön is.

Gyere és ismerd meg alaposabban a stílust, valamint sajátítsd el Barbi trendi és bájos, szalonhosszra hangolt Vintage mintáit és motívumait, melyekkel bővítheted díszítő repertoárod.

 Elsajátítható ismeretek:

Royal Gel anyagismeret, színek használata és keverése, kompozíció összeállítása és kialakítása,  motívumok elhelyezése, kontúrozás, vékony vonalak technikája. 

A menyasszonyok körmét nem egyszerű feladat elkészíteni, hiszen élete legszebb és legboldogabb napjára egyedi és különleges díszítéseket szeretne. Pontosan, olyat, amilyen ő maga is.

Gondoskodnod kell róla, hogy az oltár előtt, amikor a gyűrű az ujjára kerül, ne csak a pillanat legyen tökéletes és gyönyörű, hanem a körmei is.

Barbi tanfolyamán kifinomult, elegáns és különleges díszítéseket sajátíthatsz el Royal Gel-lel, ChroMe CrystaLac-kal, a legtrendibb technikákat kombinálva. Lenyűgöző, ugyanakkor gyorsan elkészíthető 3D mintákat és virágokat tanulhatsz meg zseléből és porcelánból.

Elsajátítható ismeretek:

az anyagok alapos ismerete, vékony vonalak készítése, színek használata, kiválasztása és harmóniája, kontúrozás technika, térhatás kialakítása, különböző anyagok kombinálása, 3D díszítések készítése

Közelmúltban végeztél az alapképzéssel? Ismerkedsz az új anyagokkal? Díszítenél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vagy új mintákkal kedveskednél vendégeidnek, esetleg új díszítő anyagcsoporttal, az akrilfestékekkel barátkoznál? Ezen a tanfolyamon az akrilfestés fortélyait sajátíthatod el, alapszinten. A tanfolyam anyaga Szilvi vendégeinek látványos, ugyanakkor szalonkörmökre szabott, egyszerűen elkészíthető „kedvenceiből” lett kiválogatva. Ezek a díszítések garantáltan szalonod legkedveltebb mintái lesznek.

 Elsajátítható ismeretek:

Minden, amit a One Move akrilfestékekről tudni kell, azok hígítása, alkalmazása, ismerkedés a díszítő ecsetekkel, azok megfelelő használatával, alapminták elkészítése, vékony vonalak technikája, gyors és látványos, kis szalonkörmökre is elkészíthető trendi minták elsajátítása

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1