2019. február 19. - Zsuzsanna, Eliza, Konrád napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Publikálás: 2017.05.15 - 09:33

Műkörmös flow and cash

A különös szóösszetétel, mint a flow and cash inkább fordítottan szokott jelen lenni a pénzvilágban, leginkább a pénzáramlás elemzéseiben találkozhatunk a kifejezéssel. Ha azonban megfordítjuk - úgy, mint flow and cash - a műkörmösök számára azonnal értelmet nyerhet, amint a cikk végére érsz.

Te mint kreatív műkörmös, bizonyára a munkád során legalább már egyszer találkoztál azzal az érzéssel, ami egy általad közel tökéletes (vagy magadhoz képest tökéletesebb) munka befejeztével ragadott magával. Csak nézted a kész munkát, a körmök egyenletesek, összképük kellemes látványt nyújt, s ezt ráadásul egy olyan fotón örökítetted meg, amit a közösségi portálokra feltöltve igencsak öregbíti a szakmai jó hírneved. Mondhatjuk ezt az érzést minden szerénytelenség nélkül elégedettségnek is, ami már már szinte élményszerű. A köröm elkészítése során szinte megszűnt a külvilág, de legalábbis a napi gondjaid nem lebegtek a gondolataid felszínén, s az idő közben úgy telt el, hogy azt szinte észre sem vetted. A kreatív embereknél ezt az élményt FLOW jelenségnek hívják a pszichológusok. Ez a flow élmény képes olyan pozitív töltetet adni, ami nem csupán elégedettséget, hanem lendületet, energiát, örömet és tenni akarást is képez az agy inegrületátvivő sejtjeiben. Tehát egy ilyen élmény kifejezetten jó hatású a lélekre s a további ötleteidre. Gyakori a flow élmény a hobbitevékenységek között, a kreativitást igénylő szakmákban, a versenysportokban, de bármi, amit szívesen csinálsz, s jó eredményt érsz el vele, flow élménnyel fog megajándékozni. 

A flow segít megtartani a vitalitásod, boldogabb és mentálisan egészségesebb leszel tőle. Sőt, a flow élményeid olyan kisugárzással töltenek fel, amit a vendéged is észre fog venni. Egy boldog és sikeres műkörmösnek pedig mindig sok és elégedett vendége lesz. Mivel a műkörmös szakmában akár napi szinten elérhető ez, az élet szerencsésebbik oldalán tudhatod magad. A flow élményeid fejlődésre és gyarapodásra buzdítanak, ezért máris eljutottunk a cash, azaz a készpénz, készpénzre vált angol kifejezéshez. A műkörmösöknél a flow élményt a vendégek megtartásával, s ennek eredményeként új vendégek bevonzásával cash-re azaz készpénzre lehet váltani. Csak elhivatottság, kitartás és egy jó műkörmös kell hozzá. Flowra fel!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár