2020. július 5. - Emese, Sarolta, Lotti, Antal napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2017.01.25 - 14:24

2017-es év színe: greenery!

Jókorát csodálkoztunk a 2016-os rózsakvarc után, ugyanis a 2017-es év színe a greenery!

A szín angol elnevezésének magyar megfelelője a növényzet zöld, ami jelenthet napfénnyel ötvözött lomb zöldet, vagy a tavaszi rügyzöldet is. Könnyű dolgunk van ezzel a színnel, annak ellenére, hogy elég ritkán festeti valaki a körmét zöldre. A szín maga ugyanis igencsak meleg árnyalatú, egy középzöld színbe pici sárgát keversz és máris megkapod ezt a színt. Ez képviseli a tavasz összes zöld hajtásának színét, a nyári napfénytől megvilágított lombok zöldjét, az őszi aranyló zöldet és a téli szürkés zöldet egyaránt. A szín tehát minden évszak típusú vendégnek jól áll, csak meg kell találni a hozzá legközelebb állót.


A trend diktáló növényzöldzöld árnyalat inspirál minden viselőt arra, hogy vegyen egy oxigéndús, mély lélegzetet egy tiszta, zöld közegben. Inspirál és ösztönöz arra, hogy töltsünk minél több időt a szabadban, számunkra kellemes környezetben. A szín vidámságot és végnélküli jókedvet sugároz minden viselőjéről, ezért bátran ajánlhatjuk élénkebb árnyalatait a fiatalabb korosztálynak, kellemes, középárnyalatát pedig akár az érettebb korú vendégeinknek is felfesthetjük.


A greenery a tavaszi megújulást ugyanúgy magában hordja, mint a trópusokon hajlongó pálmák levelének zöldjét, vagy a botanika csodáit. Ezt a zöldet egyszerűen nem lehet nem szeretni, nem lehet mellőzni vagy kikerülni, hiszen az újjáéledés mitológiájának összes zöldjét magába foglalja.


A műkörmös társadalom színérzékeny designerei ebben az időszakban jól teszik, ha téjékozódnak a greenery szín anyagféleségein, s beszerzik a Royal géleket, a CrystaLac-okat és egyéb kiegészítőket. Jó szolgálatot tesz majd trópusi növényzettel vizes matrica, zöld Swarovski kristályok több méretben és egyéb csillámos körömdíszítő apróságok.


Greenery - teljen hát ez az év az ébredő csodaszép sárgászöldek jegyében, sok szép alkotással és a szín magában viselő vidámságával!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár