2020. július 6. - Csaba, Mária napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.12.31 - 11:44

Tervezz!

A 2016-os év befejeztével nyitsz egy új évet, egy új naptárat és sokan megfpgalmaznak egy csomó új fogadalmat: Lehetnek vágyaid, de ha műkörmös vagy, egynek biztosan kell lennie: terveidnek. Szakíts magadnak egy kis szabadidőt, s jegyezd fel az új évre aktuális szakmai terveidet!

A magad mögött hagyott év bevételi összegei mellett ne csak számokban gondolkodj! Legyen folyamatos üzleti terved a fejlődésed érdekében! Tervezd meg a negyedéves bevételeid és kiadásaid mellett az új anyagok megvásárlását, nézd meg az eszközállományodat, jegyezd fel a szükséges új holmikat megnevezés és ár szerint. Fontos, hogy ne érjen váratlanul, ha például csiszológépet vagy uv lámpát kell cserélned. Erre a célra legyen mindig tartalékod, ami nem azt jelenti, hogy egy új csiszológép lapuljon ott a szekrényedben, de az ára feltétlenül legyen tartalékként félretéve.
 
Nézd meg az ecseteidet, a csiszolófejeket, számold át minden egyes anyagodat, vizsgáld meg az egyes tégelyek meddig vannak. A leltár alapján látni fogod, hogy mik azok az anyagok, amik hamarosan kifogynak és pótlásra lesz szükség.
 
A szakmai fejlődési terveidben szerepeljen a továbbképzés is! A naptáradba máris bejegyezheted, hogy milyen továbbképzésen való részvételt tervezel, jelöld annak az árát és a dátumát is. A trendkövetésben légy élen járó , ezért ezekkel sosem szabad spórolnod. Évente egy technikai továbbképzés minden műkörmösnek ajánlatos, még akkor is, ha tele a naptárad. Ne feledd, a szakmád folyamatosan fejlődik, új anyagok és eszközök segítik az esztétikusabb és hatékonyabb munkavégzést. Tájékozódj az újdonságokról, így ne feledd betervezni a Körömhajó és a Körmösnap ingyenes rendezvényeinek látogatását is. Számok, színek és dizájnok csúcsra járatva - legyen ez a 2017-es éved alapmottója.
 
Egészséges, boldog és színes 2017-es évet kívánunk neked!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár