https://www.traditionrolex.com/1

Őszi szél: Crystal Spa

2024. április 20. - Tivadar, Tihamér, Töhötöm napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.10.29 - 13:55

Őszi szél: Crystal Spa

A hideg őszi idő, a szeles napok nem csupán a hangulatunkat befolyásolják. Az érzékenyebb bőrű vendégek keze ilyenkor kiszárad, érdessé válik, a cuticulájuk berepedezik. Azok, akik otthon nem ápolják rendszeresen a kézbőrüket, bizony látványosan megszépülhetnek egy-egy Crystal Spa ápoló kezelés után.

Tisztázzuk először magát a kifejezést, mit is jelent a rövidítés: SPA? Sanitas Per Aqua - gyógyítás a vízzel. A víz bőrpuhító hatású, de a tartós eredmény érdekében szükségesek hozzá még oldatok, olaj, krém vagy emulzió formájában.

Egy tipikus szél által kiszáradt bőr az érintésre is érzékeny, gyakorta kivörösödik. Egy ilyen tünetekkel rendelkező vendégnek a fertőtlenítő kézmosás után javasoljunk paraffinos kézápolást, ami mélyen hidratálja és tápanyagokkal ellátja a bőrt. 

A paraffinos kézápoláshoz használjunk bőrradírt, ami lehámlasztja az elhalt hámsejteket, mintegy felkészítve a megújult bőrfelületet a kényeztető ápoló krém befogadására. 

A fázós kezek valósággal hálásak lesznek egy melegítős balzsamozásért vagy egy klasszikus, nagyon népszerű bőrápoló luxusvajas ápolásért.

Kimondottan száraz, berepedezett bőrt kezeljük a meleg paraffinba mártás előtt egy repedezett bőr megújító vitaminos krémmel. 

 

A meleg paraffinos kézápolás valódi Spa élményt nyújt a vendégednek, különösen, ha például szezonkezdésként féláron nyújtod a szolgáltatást, vagy egyszerűen csak műköröm építés után kedvezményesen kényezteted ezzel az egyedülálló Crystal Spa luxussal. 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1