https://www.traditionrolex.com/1

Anyagok: melyiket válasszam?

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.09.02 - 06:46

Anyagok: melyiket válasszam?

Néha gyakorlott körmösökben is felmerül a kérdés: melyik zselét válasszam? Mivel tudok tartósabb, szilárdabb és megfelelő ár/érték arányú körmöket építeni? Vegyek le a polcról egy újdonságot, vagy maradjak a réginél? Mennyibe kerül a kísérletezgetés? Honnan tudom, hogy számomra melyik a legmegfelelőbb anyag?

Van egy jó hírünk: INGYENESEN megtudhatsz mindent a műkörmös szakma új anyagairól, a legfrisebb trendekről és azok alkalmazásáról a legközelebbi Körömhajón, ami 2015. szeptember 6-án, vasárnap lesz a Batthyány téri kikötőben!

 

Tájékozódhatsz és eközben még az új mintákat is ellesheted egy egész napos szuperbemutató keretein belül, valamint trendalkotó oktatóktól értesülhetsz a szakma legfrissebb újdonságairól. Ilyen alkalmad évente csak alig néhányszor van, hogy belépődíj nélkül, ingyenesen vehetsz részt egy olyan színvonalú szakmai rendezvényen, amire egész Európa odafigyel. Itt megtudhatod, hogy az új anyagok mit tudnak, milyen tulajdonságokkal bírnak, mi az, amiben mások és, hogy hogyan használhatod az eddig használt anyagok mellett.
Ha ott vagy egy ilyen rendezvényen, akkor legközelebb kockázatmentesen tudsz új anyagokat, új színeket és eszközöket bevetni a szalonban. Ha nem akarsz a vásártéren időt tölteni, akkor egyszerűen csak kitöltöd a bejáratnál kiosztott megrendelőlapodat és a területileg illetékes körömfutár kiviszi neked vagy csomagban szállítási költség nélkül megkapod a Körömhajón megrendelt termékeidet.
A nyitott tégelyek asztalánál bármelyik zselét megtekintheted, akár bele is nyúlhatsz egy pálcika segítségével. A kevésbé gyakorlott műkörmösöket külön szektor várja olyan tudásszintű bemutatóval, amit másnap már a munkaasztaluknál kamatoztathatnak a szakmabeliek. Világhírű, bajnok oktatók mutatják meg, hogy hogyan kell használni az új fejlesztésű anyagokat a szalon szintű díszítésektől egészen a művészi alkotásokig.
A szakmánk színe-java azért készül erre a napra, hogy az idelátogató körmösök megismerjék a legfrissebb trendeket és szakmai tudással gazdagodva kamatoztassák ezt a munkájukban.

 


Felkeltettük a figyelmed? A részletes Körömhajó meghívót IDE kattintva érheted el.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1