https://www.traditionrolex.com/1

Ki nyeri el a koronát és ki lesz a Crystal Nails arca 2015-ben?

2024. április 23. - Béla, Adalbert napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Publikálás: 2015.06.05 - 12:32

Ki nyeri el a koronát és ki lesz a Crystal Nails arca 2015-ben?

Sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be az 2015 -ös Magyarország Szépe jelöltjei. A 21 lány közül választják ki a legszebbet. GALÉRIA

A Miss World Hungary 2015-ös versenye elkezdődött. Idén a több mint ezer jelentkezőből 200-an kaptak meghívást a a középdöntőre, ebből választotta ki a szakmai zsűri a 21 legszebbet. Jakob Zoltán a Crystal Nails alapítója, a zsűri tagja elmondta: a legfontosabb szempont a szépség mellett a személyiség varázsa, hiszen a koronát nem csak megkapni, de viselni is tudnia kell majd annak a lánynak, akit a június 21-ei élő showban szavaznak meg a közönség segítségével.

Komoly előd és példakép áll az új királynő előtt. Kulcsár Edina Európa Szépe és a világ második legszebb lánya, valamint a Crystal nails háziasszonya eredményét nehéz lesz felül múlni. A lányokra most a felkészítő tábor vár, innen 16 lány jut be az élő adásba, majd az első helyezett a MISS WORLD világversenyre. A táborban az egyik legizgalmasabb alversenynek a Miss Talent számít, amit szintén a Crystal Nails támogat. Itt a tehetséget és a komplex személyiséget is vizsgálják Jákob Zoltán vezetésével.

A királynő autót nyer és 1 milliós fődíjat, valamint egy évig a Crystal Nails arca lesz - mondta el Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft ügyvezető igazgatója.

Jákob Zoltán szépségszakértő

Címkék: Jákob Zoltán, Sarka Kata, Hajas László, Magyarország szépe

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1