https://www.traditionrolex.com/1

Ajándékötletek apának, anyának, huginak, nagyinak, barátnőnek és kolléganőnek

2024. április 20. - Tivadar, Tihamér, Töhötöm napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Fehér Debóra
Publikálás: 2014.12.10 - 10:29

Ajándékötletek apának, anyának, huginak, nagyinak, barátnőnek és kolléganőnek

Itt a karácsony, ki sem látszunk a munkából, és még ötletünk sincs arra vonatkozóan, hogy mivel lepjük meg Szeretteinket a "Szeretet ünnepe" alkalmából. Összegyűjtöttünk nektek néhány tippet! A képekre kattintva azonnal meg is rendelheted őket szeretteidnek!

Huginak, mert ő a legjobb tesó a világon...

A csodafény polírozót azért ajánljuk, mert csodaszépen kifényesíti tesód körmeit. Meglepheted Húgodat egy Japán manikűrkészlettel is, mely visszaadja a körmök természetes szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. De biztosan örülne egy finom illatú bőrolajnak, mely puhává varázsolja körömágyát.

 

Kolléganőnek, mert úgy szeretünk együtt dolgozni...

 

Ha kolléganőd szeret kirándulni, vagy csak egyszerűen imádja magát a napon süttetni, akkor lepd meg egy hűtőtáskával, így biztosan mindig hideg üdítővel frissítheti fel magát. De megajándékozhatod egy határidőnaplóval is, így mindig nyomon követhetitek a határidőket a munkahelyen, és feljegyezhetitek a „buliidőpontokat” is.  Boldoggá tenné egy szép színű esernyő is, hisz ebben a zivatarokkal tarkított időben mindig elkél egy ernyő.

 

Barátnőnek, mert átsegítjük egymást az összes problémán...

 

Ha barátnőd mindene a manikűrözés, akkor meglepheted egy Crystal Nails vásárlási utalvánnyal, amellyel az összes szükséges alapanyagot beszerezheti, vagy egy ONE STEP Starter készlettel. Megajándékozhatod egy karácsonyi körömreszelővel is, hisz ez minden nő táskájából nélkülözhetetlen. De biztosan örülne egy csipkés topnak is, amiben meghódíthatja a kiszemelt fiút. 

 

Anyának, mert ő a legjobb barátnőm...

 

Édesanyánk bőre érdemli meg a legjobban azt, hogy kitűnő minőségű, tápláló, bőrápoló szerekből táplálkozzon. Ezért ajánljuk a Crystal Peeling Gel-t, mely egy Aloe Verát és E-vitamint is tartalmazó bőrradír, és ezt követően a Skin Butter - bőrápoló luxusvaj használatát. A My first manicure készletet imádná az Édesanyád - mely egy színes lakkot, egy fedőlakkot, vízbázisú díszítőlakk, kulcstartóreszelőt és körömmatricákat is tartalmaz - így gyorsan elkészítheti a tökéletes manikűrt.

 

Apának, mert APA csak egy van...

A te Apukádnak is van egy titkos kis helyisége, ahol mindig bütyköl valamit? Ajándékozd meg egy Crystal nails-es poszternaptárral, amivel díszítheti kis „zug”-át, valamint be tudja jelölni a számára fontos „jeles” napokat.

De megajándékozhatod egy Cooling (hűsítő) Gel-lel is, amely felfrissíti majd fáradt lábfejét egy hosszú nap után! Imádni fogja!

 

Nagyinak, mert még mindig imád tetszelegni a papának...

Lepd meg a Mamát egy manikűrkészlettel, amellyel gyönyörűen előkészítheti körmeit a körömlakkozás előtt. Biztosan örülne egy Warming (melegítő) balzsamnak is, mely elősegíti a hideg lábak és kezek felmelegítését!

 

Reméljük ötleteinkkel segíthettünk a karácsonyi őrületben. Ha esetleg műkörmös ismerősödet szeretnéd meglepni, akkor látogass el a Crystal Nails webáruházba! ;)

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1