https://www.traditionrolex.com/1

KÖRMÖSNAPI BESZÁMOLÓ

2024. április 19. - Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Publikálás: 2014.10.29 - 07:39

KÖRMÖSNAPI BESZÁMOLÓ - Október

Crystal Nails Tél Extra katalógus, télcsalogató divatszínek, karácsonyváró újdonságok az óriási érdeklődéssel kísért Körmösnapon!

 

Ezúttal is hatalmas érdeklődés övezte a Körmösnapi előadásokat és télcsalogató Crystal Nails trendszíneket! Október 26-án rendezték meg az ország legnagyobb körmös rendezvényét a Millenáris B épületében, ahol nemzetközi bajnok oktatók, külföldi sztárvendégek várták technikai-, és díszítő bemutatókkal a nagyközönséget. A résztvevők  szalonra hangolt ötleteket meríthettek a közelgő ünnepekre az előadásokból. Számos meglepetéssel, sztárvendéggel, show-val és ajándékkal várták a körmös szakembereket.

 

 

 

Kovács Gabó miután bemutatta a csiszolófejek helyes használatát, szalonkocka körmöket épített zseléből,  és transzferfóliával díszítette.

 

 

 

 

 

 

Abloncai Szabina: az Emelt szintű Körömtábor Ukrajnában élő Elite mestere ünnepekre hangolt díszítése színes zselével és ChroMe kombinációjával készült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konzultációs műköröm Workshop asztalainál ezúttal is nagy volt az érdeklődés. Nemzetközi bajnok oktatókkal konzultálhattak a rendezvényen résztvevők, feltehették kérdéseiket, és tanácsokat is kérhettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Köszömszín Választó: 20 trendi ONE STEP CrystaLac színből nem volt könnyű kiválasztani a favoritot: legtöbben az OS12-es színre voksoltak, melyet a szépségkirálynő, Kulcsár Edina kedvenc meséje, az Óz a csodák csodája után „Dorothy”-nak keresztelt el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebestyén Ágnes: varázslatos szilveszteri díszítése ünnepekre is tökéletes választás. Ági háromdimenziós mintái ONE STEP CrystaLac-kal, Royal Gel-lel és ChroMe-val készült.

 

 

 

 

 

 

 

Magyarosi Barbara: őszi virágcsokor klasszikus mandulaformán, Royal Gel-lel, színes zselékkel és One Move akrilfestékkel. Barbi vendégeinek többsége még mindig ragaszkodik a virágokhoz, ami nem is csoda, hiszen a színes zselékkel készült rózsák, kálák, ötszírmú virágok nagyon jól mutatnak a műkörmökön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az AKADÉMIA és VÁSÁR mellett - a tavalyi óriási érdeklődére való tekintettel - idén ismét meghirdették a TIP-BOX versenyt. Tip-Box verseny zselé/porci/akril mix kategóriájában első lett Kovács Éva. A téma Párizs, a divat hazája volt. 3D Fantasy kategóriában, Dzsungel könyve témában Monostori Éva munkáját találta legszebbnek a zsűri.

 

 

 

 

 

Vásártér: nagy sikere volt a télcsalogató újdonságoknak és a körmösnapi akciós termékeknek!

 

 

 

 

 

 

 

Beauty Illusion: a 3 gyönyörű bűvész hölgy még Jákob Zoltánt is „elvarázsolta”

 

 

 

 

 

Pedikűrnap – középpontban a Crystal SPA termékek. Kolmán Erika, Marnitzné Gál Enikő, Lamberg Liszkay bemuatóiban többek között szó esett a körömszabályozásról, a téli lábápolásról de még a gépi pedikűr használatát is bemutatták a gyakorlatban. 


 


 

 

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1