https://www.traditionrolex.com/1

Képezd magad folyamatosan: most ingyen!

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2014.02.24 - 09:41

Képezd magad folyamatosan: most ingyen!

A szépségipar egyik folyamatosan fejlődő ága a műkörmös szakma. Azok a kolléganőknek és kollégáknak, akik ezt a csodálatos mesterséget űzik, folyamatos képzéseken kell részt venniük, hogy a napi trenddel és a friss újításokkal, szakmai innovációk alkalmazásával tisztában legyenek.

A továbbképzések néha idő- és pénzigényesek, ezekre érdemes előre takarékoskodni. Évente azonban több alkalommal nyílik lehetőség az ingyenes továbbképzés lehetőségére. Ilyen remek alkalom például a KÖRÖMHAJÓ, ami egyedülálló és Európa-hírű, hiszen egyetlen cég, a Crystal Nails szervezi és a szakmai újdonságokat mutatja be. A szezonnyitó, tavaszi KÖRÖMHAJÓ olyan lehetőség, amit minden körmösnek ajánlunk, és a távolmaradás egyenlő a lemaradással is. Ezen a rendezvényen a legújabb tavaszi és nyári trendeket, új anyagokat ismerhetik meg a látogatók. Nyitott tégelyekből csodálhatják meg a legújabb színeket, összehasonlíthatják más színekkel, egyszóval első kézből kaphatnak információt minden szakmai újdonságról. 

Szakmai világbajnokok tolmácsolásában tekinthetik meg a látogatók a legújabb divat szerinti szín- és minta kompozíciókat, részletesen elmagyarázva - mint egy nívós oktatáson - a  legapróbb trükkök és titkok alkalmazását is. Nem utolsó sorban a vásártéren igénybe vehetik az akciós ajánlatainkat, amit kizárólag erre a napra biztosítunk a közönségnek. A vásárlás alapján a program záróakkordjaként valaki visszanyerheti a vásárlása értékét - tehát a bónusz esélye minden vásárlónak adott.

A tavasz első szakmai rendezvényeként jelentős tudás profitra és élményre tehet szert az, aki meglátogat minket a KÖRMÖHAJÓN, március 9-én, a szokott helyen.

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet
  • Crystal Nails Szeged
  • Barczel Fodrászcikk
  • Hullám Fodrászcikk Békéscsaba
  • Crystal Nails Tatabánya
  • ZSELÉ MŰKÖRÖM ÉS FODRÁSZKELLÉK

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1