https://www.traditionrolex.com/1

Kreativitás és szakértelem, minden ami köröm

2024. április 27. - Zita, Mariann, Anasztáz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Szerző: mukorom.hu
Publikálás: 2014.01.09 - 10:10

Kreativitás és szakértelem, minden ami köröm

Hogy az ember a szakmájában évek múlva is újat tudjon mutatni, nem adhatja fel, képezni kell magát. Ezt senki más nem bizonyítja jobban, mint Sämann Orsolya.

A magasan képzett körmös, Sämann Orsi már 20 éve ebben a szakmában tevékenyekedik, amiből 11 évet a saját szalonjában, a Vaihingeni Plackstraßen töltött. Mindössze 3 kollégája segíti a munkáját a mindennapokban. Ők mindannyian államilag elismert mükörmösök, ami annyit tesz, hogy ők a szigorú kézműves kamara (ipari testület) vizsgáját kiválóan teljesítették. Képzettségüket és hozzáértésüket a legjobban ez hangsúlyozza.

„Csak megfelelő technikával, kítűnő eszközökkel és anyagokkal lehet vonzó körmöket kialakítani"- mondja Orsi, aki folyamatosan részt vesz a versenyeken, ahol közel 2000 német körmös is jelen van. Óriási hangsúlyt fektet a minőségre és a szakszerű munkára, amit a törzsvendégek is meg tudnak erősíteni. Továbbá a saját szalonjában szervez és tart különböző oktatásokat, ahová egész németország területéről érkeznek oktatók. Az oktatásokat gyakran nemzetközi oktatók tartják, akik már több nemzetközi versenyen is részt vettek.

Orsi szalonja, a Top Nails minden igényt kiszolgál a klasszikus manikürtől (férfiaknak es nőknek egyaránt) a drága körömépítésig. A különböző rendszerek kiválóan tudnak illeszkedni a nők eltérő igényeihez. Újdonság a One Step CrystaLac. Itt csak 1 színes réteg kerül fel, amit UV-lámpában köttetnek meg, ezenkívűl extrém rugalmas és akár 3 hétig is tarthat.

A természetes körömhosszabítást a műkörmösök zselé segítségével készítik el, így a formát egyénire lehet szabni, hogy a legjobban illeszkedjen a vendég körméhez. A körömformáknál lehetőségünk van a klasszikus kockától a modern manduláig kiválasztani a számunkra leginkább megfelelőt. Manapság a jellegzetességet a körömkészítésnél a forma és szín adja meg. "Itt mi valódi művészek vagyunk, akik különböző igényeket is ki tudnak elégíteni." - vélekedik Orsi.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1