https://www.traditionrolex.com/1

Légy rendben!

2024. április 24. - György, Fidél, Debóra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.05.18 - 07:11

Légy rendben!

A műkörmös szakma nem feltétlenül kell, hogy koszos, poros mesterség legyen. Ha rászoktatod magad a rendre, a tiszta munkakörülmények megteremtésére, akkor a vendégeid sokkal szívesebben ülnek majd le az asztalodhoz.

A legelső dolgod a saját környezeteddel az, hogy a hozzáállásod megvizsgálod: vajon tiszta és kulturált körülmények között fogadod-e a vendéged, vagy sem?

Egyetlen vendég sem szereti, ha a műkörmösnél koszos, poros lesz a ruhája. Mindezek mellett ősztől tavaszig minden második vendég jó érzékkel megy fekete felsőben a műkörmöshöz, amin azonnal meglátszik a legkisebb porszem is.

Fontos, hogy legyen jó minőségű és hatékony porelszívód, ami nem csupán téged, de a vendégedet is megóv a porosodástól. Lehet asztalba süllyesztett vagy kéztámasszal ellátott, a lényeg, hogy gondoskodj a porelszívásról. Manapság már nagyon korszerűtlen az a műkörmös asztal, amelyiken nincs elszívó berendezés.

A napi asztaltakarítás és szemetes ürítés legyen ugyancsak rutinszerű. Mindegy, hogy a nap végén, vagy kezdés előtt, de mindenképp naponta rakj rendet és tegyél el a fiókodba, polcodra minden olyan anyagot, amivel nem állandóan dolgozol. Töröld le az asztalt felületfertőtlenítős oldattal, s tedd meg ugyanezt az ajtóddal és a kilinccsel is.

Naponta lehetőség szerint szellőztess többször is, ez különösen fontos a műkörmös szakmában.

Ha egy igényes vendég társaságát várod, akkor igényes környezetben kell őt fogadnod. Ne feledd: amilyen vagy a rend és tisztaság tekintetében, olyan vendégeket fogsz bevonzani a műkörmös tevékenységed során. 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1