https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Mazán Mónika Zita, Békéscsaba

2024. április 19. - Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2015.05.21 - 10:45

Elite Körömszalon bemutatkozás: Mazán Mónika Zita, Békéscsaba

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten Mazán Mónikához pillantottunk be.

Mazán Mónika mindig is szerette a kézműves dolgokat, szabadidejét gyakran töltötte rajzolással és üvegfestéssel. Először a középiskola után hallott a műkörömről, akkor döntötte el, hogy ez a kreatív szakma lesz a jövője. A középiskola után anyagi okokból sajnos még nem engedhette meg magának az OKJ-s képzést, de két gyermeke születése után, 2007-ben végre lehetősége adódott kitanulni a szakmát.

„Az alapképzés után több továbbképzésen részt vettem Pesten is és vidéken is, a folyamatos fejlődés nagyon fontos számomra.”

A technikai és díszítő továbbképzések mellett megszerezte a Körmös Diplomát is, hogy a legjobb szakembernek tekinthessék vendégei.

Imádom a munkámat, mert a vendégek ötleteit a sajátommal ötvözve kiélhetem a kreativitásomat. Minden nap valami újat alkothatok!”

Fontosnak tartja a folyamatos továbbképzések mellett azt is, hogy a legjobb alapanyagokkal dolgozzon. Több márka kipróbálása után Mónika a Crystal Nails alapanyagait választotta, melyekkel könnyű dolgozni és mindig tökéletes a végeredmény is.

Eleinte más cégek termékeit használtam, aztán 2008-ban megismertem a Crystal Nails anyagait. Az előzőekkel szemben ezek a termékek megbízhatóak és felválásmentes, tökéletes végeredményt biztosítanak. Rövid időn belül minden addig használt anyagomat lecseréltem CN termékekre, ekkor jelentkeztem a referenciaszalon programba is. Véleményem szerint a CN folyamatosan fejleszti termékeit, ezzel könnyíti a munkánkat. A továbbképzéseken magasan képzett oktatóktól tanulhatunk újabbnál újabb technikákat, melyek hasznosak számunkra és megismerhetjük az újdonságokat is.”

Mindig a legjobbaktól szeret tanulni, hiszen a tőlük kapott tudással biztosíthatja a maximális minőséget vendégei számára.

„Példaképként tekintek Fekete Zsuzsannára akinél a körmös diplomát végeztem, de még számos nagy nevet említhetnék mint pl. Kovács Gabriella vagy Kun Zsuzsi.”

 

Példaképei arra ösztönzik, hogy mindig a legjobb tudását nyújtsa, ezért is szeretné megszerezni az Elite KörmösAkadémia szakoktatói diplomáját. Ehhez azonban véleménye szerint még sok körmöt kell elkészítenie.

Mónika munkáit  ITT találod.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1