https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Sikari Edina, Dabas

2024. április 19. - Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2015.04.21 - 14:46

Elite Körömszalon bemutatkozás: Sikari Edina, Dabas

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten egy OKJ-s szakoktató, Sikari Edina dabasi szalonjába pillantottunk be.

2007 óta dolgozom a kézápoló szakmában, mára a műkörömépítés a munkám, a hobbim, és az életem egyben."

Sikari Edina sokáig nem tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni az iskola után. Szerencsésnek érzi magát, hogy rátalált a körmös szakmára, mely napról napra egyre több örömöt ad neki és a vendégeinek egyaránt.
Edina zselével és porcelánnal is dolgozik a szalonban, mivel maradéktalanul szereti teljesíteni a vendégek minden igényét. Természetesen az ő szíve is húz az egyik anyagcsoport felé, hiszen mindenkinek megvan a maga kedvence a szakmában. 
porcelán építő versenyeken szokott indulni, aki ismeri, tudja, hogy porcelánnal szeret igazán dolgozni.

A fejlődés ebben a szakmában kulcsszó...”

Edina amellett, hogy OKJ-s szakoktató, rendszeresen jár az Elite KörmösAkadémia díszítő és technikai képzéseire és fontos számára, hogy mindig ismerje a legújabb trendeket, ezért a Körömhajón és a Körmösnapon is minden alkalommal részt vesz. 
Többször is járt már a Körömtáborban, ahol háromszor is elérte a Crystal Nails Mester minősítést. Megszerezte a Körmös Diplomát, jelenlegi célja pedig a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézápoló Mesterlevelének megszerzése.

2014-ben, dabasi szalonja megnyitásakor csatlakozott az Elite Körömszalon programhoz, mely segített neki kiépíteni a vendégkörét. A Körömszalon kereső alkalmazással rengeteg környékbeli vendég talált rá Edinára, így mára a naptára már teljesen betelt. 
Kizárólag Crystal nails alapanyagokat használ a szalonban, így garantálja a tökéletes, minőségi körmöket vendégei számára.

A Crystal Nails nemcsak piacvezető márka, de garancia is, hiszen a csúcsminőségű alapanyagok mellett mindig a legújabb, legdivatosabb színekkel, díszítésekkel állhatok a vendégeim elé, akik a tökéletes szolgáltatás után elégedetten távoznak.”

Edina munkáit ITT találod



Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1