https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Bálint Bea és Tóth Kinga, Be-Ki Nails, Makó

2024. április 23. - Béla, Adalbert napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2015.04.14 - 08:54

Elite Körömszalon bemutatkozás: Bálint Bea és Tóth Kinga, Be-Ki Nails, Makó

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten egy igazán különleges szalon mindennapjaiba pillantottunk be, ahol egy tehetséges anya – lánya páros dolgozik.

Bálint Bea 2013 májusában végezte el az Elite KörmösAkadémia OKJ-s képzését. Előtte pénzügyi területen vállalkozóként és könyvelőként dolgozott.

„Soha nem hittem volna, hogy 38 évesen találom meg azt a foglalkozást, amiből élek, ami a hobbim, a kedvenc időtöltésem, egy hétköznapi kihívás sorozat, ami elé örömmel állok és elégedettséggel tölt el engem és minden hölgyet, aki rám bízza a körmeit.”

Bea szinte azonnal beleszeretett a körmös szakmába, nem sokkal az OKJ-s képzés után megszerezte a Körmös Diplomát, de fontosnak tartotta azt is, hogy mindig újabb és újabb egyedi mintával kápráztassa el vendégeit, ezért több díszítő továbbképzést is elvégzett.
2013 szeptemberében került be az Elite Körömszalonok közé, amire a mai napig nagyon büszke. Több száz Crystal Nails szín sorakozik a polcain, melyeket vendégei csak úgy emlegetnek - „ Ez a kánaán”.
Bea vendégköre nem egész egy év alatt annyira kibővült, hogy segítségül hívta idősebb lányát, Tóth Kingát, aki 2014 nyarán szerezte meg az OKJ-s bizonyítványát. A tanfolyam elvégzése után Kinga azonnal belevágott a szalonmunkába és édesanyja mellett dolgozik azóta is. A remek anya-lánya kapcsolat gyümölcse végül egy saját szalon lett, melyet keresztneveik összevonásával, találóan Be-Ki Nails-nek neveztek el.

Bea nagyon büszke a lányára. Együtt dolgoznak, együtt töltik a szabadidejüket és gyakran együtt járnak az Elite KörmösAkadémia továbbképzéseire is.

„Napról napra bátrabban használja a tudását, a szemem láttára bontakozik ki és emellett a saját sikerem eltörpül.”

Szalonjukban vállalnak géllakkozást, manikűrt, illetve Makón egyedülállóan 100%-ban porcelán körmöket készítenek vendégeik legnagyobb örömére.

„Ez az idők során a vendégeink igényei szerint alakult ki, habár be kell valljam, első pillanattól kezdve nagy rajongói vagyunk mindketten ennek az anyagnak. Talán ennek köszönhető, hogy szép lassan mindenki kipróbálta, majd maradtak is a porcelánnál. Sokan kizárólag a porcelánkörmök tartóssága és szépsége miatt keresnek minket, mi pedig igyekszünk megszolgálni a bizalmat és minden téren teljesíteni a vendégeink kívánságát.”

Bea és Kinga imádja az extrém formákat, a kihívásokat és szívesen készítenek el bármilyen egyedi műkörmöt vendégeiknek.

„ Továbbra is részt fogunk venni díszítő képzéseken, hisz ebben a szakmában feltétlenül szükséges a megújulás, az anyagok napra kész ismerete. Részt vettünk és a jövőben is részt veszünk majd a Körömhajón és a Körmösnapon, továbbá Kinga előtt áll még a Körmös Diploma megszerzése. A jövőre nézve nagy terveink vannak, de mindent a maga idejében! :) ”

Bea munkáit ITT találod.
Kinga munkáit ITT találod.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1