https://www.traditionrolex.com/1

Bepillantottunk Elite Körömszalonjaink mindennapjaiba: Visnyei Emese, Pipacs Szépségsziget, Veszprém

2024. április 23. - Béla, Adalbert napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2015.04.07 - 12:54

Elite Körömszalon bemutatkozás: Visnyei Emese, Pipacs Szépségsziget, Veszprém

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten Visnyei Emeséhez pillantottunk be.

Visnyei Emese 2014 telén végezte el a műkörmös képzést az Elite KörmösAkadémián.

„ Fontos volt számomra a színvonalas képzés, nem számított a távolság.”

Bár Emese nem Budapesten él, vidékről is szívesen járt be az OKJ-s képzésre.
Jelenleg a Veszprém belvárosától 10 percre lévő, Pipacs Szépségszigetben dolgozik, ahol zseléből és porcelánból készít épített szalon- és extrém körmöket, de foglalkozik gél lakkozással, Spa ápolásokkal és manikűrrel is.

„Eleinte nem nagyon érdekelt ez a „világ” mivel az Országos Távlovas Bajnokságban versenyeztem, ami kizárta a műköröm viselésének lehetőségét sokáig. A versenyzés befejezését követően lehetőségem adódott modellként részt venni egy körmös tanfolyamon, ekkor fogott meg igazán ez a szakma, mert megláttam benne a művészetet, a kihívást és, hogy milyen szép dolgokat lehet alkotni...”

Ekkor Emese még főiskolára járt, így nem volt lehetősége belevágni a körmös szakmába. Záróvizsgájával egy időben, családja és barátai bíztatására egyre inkább foglalkoztatta ez a gondolat, ezért beiratkozott az OKJ-s képzésre. Annyira megszerette újdonsült szakmáját, hogy a megszerzett diplomájával már nem is próbált elhelyezkedni, inkább továbbképzésekre járt és egyéni vállalkozóként, szalonban kezdett el dolgozni.

„ Minél előbb szerettem volna a lehető legmagasabb színvonalú és palettájú szolgáltatással várni a vendégeimet a kevés tapasztalatom ellenére is, így fontosnak tartottam, és tartom ma is, hogy minél több technikai és díszítő képzésen, Körmösnapon, Körömhajón stb. részt vegyek.”

Emese számára fontos, hogy ne csak díszítő és technikai továbbképzésekkel bővítse tudását, de mindig követi az aktuális trendeket, valamint elsők közt szereti beszerezni az újdonságokat.

„Részt vettem már: Kovács Gabó, Malekné Vigh Marcsi, Kun Zsuzsi, Halász Virág, Abonyi Barbi több képzésén is, mindenkitől sokat tanultam, csak ajánlani tudom őket, mert mindegyikük nagyon jó szakember és szimpatikus tanár...”

Bár több továbbképzésen is részt vett már, még mindig vannak céljai, többek közt részt venni a Körömtáborokban, megszerezni a Körmös Diplomát, versenyezni, de később oktatni is szeretne majd.

„Megtiszteltetésnek éreztem, amikor felvettek az Elite Körömszalonok közé, mivel elejétől fogva kizárólag a Crystal Nails anyagaival dolgozom és igyekszem munkámban is az általuk képviselt színvonalat hozni. Szeretem az anyagok minőségét, a szép és széles, divatos színválasztékot, az újdonságokat, a dizájnt és nagyon örülök neki, hogy ilyen sok és változatos, minőségi képzési lehetőséget nyújtanak.”


Mindig van hová fejlődni, de már most is elégedettséggel tölti el Emesét, hogy vendégei alkalomról alkalomra rácsodálkoznak a díszítési lehetőségek tárházára és körmök tartósságára.

„ Ebben a szakmában sincs megállás, kellő alázat kell és önkritika, hogy folyamatosan fejlődjünk, mert nincs olyan, hogy tökéletes, de remélem, egyszer majd én is megközelítem tanáraim színvonalát. Talán egy-két év múlva már lesz elegendő önbizalmam, hogy megmérettessem magam egy versenyen, de addig is igyekszem vendégeim arcára minél több mosolyt varázsolni és önbizalmat adni nekik a szép körmeikkel.”

Emese munkáit ITT találod.


Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1