https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Agárdi Réka, Ecser, Ibolya Fodrászat

2024. április 24. - György, Fidél, Debóra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2015.02.24 - 14:44

Elite Körömszalon bemutatkozás: Agárdi Réka, Ecser, Ibolya Fodrászat

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten Agárdi Rékához pillantottunk be.

„2013 áprilisában tettem le a kézápoló/műkörömépítő OKJ vizsgámat.”

Réka családtagjai, valamint barátai javaslatára döntött úgy, hogy a műkörmös mesterséget választja szakmájául, mivel kreativitása kimagasló. „Nagyon köszönöm nekik, hisz úgy érzem ebben a szakmában a hivatásomat találtam meg.”

Réka a Crystal Nails egyik viszonteladójánál -  CHRISTINE Cosmetics Kft.,  Christine Beauty Shop -  végezte el a képzést, így a kezdetektől kezdve Crystal nails-es alapanyagokkal dolgozik.

Az OKJ képzés után fél éve csak azzal telt, hogy gyakorolt, igyekezett pontosítani megszerzett tudását, magabiztosabbá tenni, valamint berögzíteni a műkörmös mozdulatokat. E közben több technikai-, és díszítő profi továbbképzést is elvégzett az Elite KörmösAkadémián!

2013 októberében helyezkedett el Ecseren egy szépségszalonban. Nyugodt családias környezetben, egy fodrász és egy kozmetikus kolléganővel alkotnak egy csapatot.

„Igyekszem folyamatosan tovább képezni magam, naprakész lenni. Szeretek fejlődni és szeretem a kihívásokat.”

Épp ezért, 2014-ben el is indult a Miskolci Kézműves Kupán, ahol tanuló építő kategóriában II. helyezést ért el. Nagyon örült a sikernek, hiszen ez újabb lendületet adott Rékának, illetve visszaigazolást is jelentett számára. A későbbiekben is szeretné folytatni a versenyzést.

Tavaly az első Alapozó Körömtáborban is rész vett, melyet sikeresen végzett el az Elite KörmösAkadémián!

„Sokkal nehezebb, felelősségteljesebb és összetettebb a körmös szakma, mint ahogy azt sokan gondolják….”

Réka úgy érzi, hogy nagyon jót tett neki a körmös szakma - emberileg nagyon sokat változott. Kezdetekben a legjobban attól tartott, hogyan tud majd vendégeivel jó kapcsolatot kialakítani, hisz Réka egy kicsit introvertált személyiség – de mára ez megváltozott: sokkal kezdeményezőbb, nyitottabb és elfogadóbb lett.

 

„Két gyerekes Édesanya vagyok. Van egy 4 éves kislányom és egy 7 éves kisfiam. Próbálom a lehető legjobban összehangolni a munkámat a magánéletemmel, ami sokszor nehéz feladat. A párom segítsége, támogatása nélkül nem működhetne, nagyon hálás vagyok neki ezért!”

Réka csodaszép műkörmös munkáit és elérhetőséget ITT találod!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1