https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Hódosi Edina, XXI. kerület

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Fehér Debóra
Publikálás: 2015.01.27 - 14:54

Elite Körömszalon bemutatkozás: Hódosi Edina, XXI. kerület

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programban olyan műkörmösök vehetnek rész, akik vállalják, hogy mindig minőségi szolgáltatást nyújtanak vendégeik számára, továbbképzéseken vesznek részt, követik a trendeket, legalább 90%-ban csak kiváló minőségű és nagyon tartós Crystal Nails műköröm alapanyagokat használnak. Ezen a héten Hódosi Edinához pillantottunk be.

Hobbiból mesterség: „A hobbim ez a szakma - attól sem riadok vissza, ha hajnalig kell dolgoznom.”

Edina egész életét végigkísérte a műkörmös szakma. Már a középiskolában felismerte azt, hogy egy nő megjelenéséhez szervesen hozzátartozik az ápolt kéz és köröm. Több műkörmös szolgáltatást is kipróbált, melyekkel nem volt teljesen megelégedve, ezért egyszer gondolt egy merészet – bevásárolt műköröm alapanyagokból – majd elkezdett gyakorolni saját magán és hozzátartozóin. Hamar rájött arra, hogy a műkörmös szakma nem is annyira egyszerű, ezért gyorsan be is iratkozott a Crystal Nails Elite KörmösAkadémiára, ahol 2011- ben megszerezte az OKJ-s bizonyítványt.

„Főállás mellett, otthon kezdtem el dolgozni.”

Edina pontos és precíz munkájának híre hamar elterjedt: az elégedett vendégek hozták magukkal ismerőseiket, így hamar kinőtték Edina „lakásszalonját”, ekkor úgy döntött, hogy bérel egy üzlethelyiséget. Üzletében jelenleg egy fodrásszal dolgozik együtt, akivel nagyon jó csapatot alkotnak. Folyamatosan szépítgetik a szalont, oklevelekkel díszítik, sőt idén fel is újítják. Vendégeikkel nagyon jó viszonyt ápolnak, egy igazi kis közösséget alakítottak ki.

„Szeretem, amikor a vendégeim ötlete és a saját elképzelésem találkozik, és csodaszép alkotás születik.”

Edina kedvenc építő anyagai közé tartozik a Titanium, Xtreme Clear , BRILLIANT és Chameleon is. Inkább zselével épít műkörmöket, de porcelán technikával is szívesen dolgozik.

„2014 sok változást hozott az életemben!”

Edina szeptember óta kézápolást tanít, melyhez elvégezte a Crystal nails Elite KörmösAkadémia által szervezett szakoktatói tanfolyamát. A jövőben szeretné a mestervizsgát is letenni, de már most több továbbképzésre is jelentkezett, mert tudja, hogy a folyamatos képzés elengedhetetlen a műkörmös szakmában.

Mottója:  „ NEM SZABAD FELADNI” – Ezt Edina mindig minden helyzetben szem előtt tartja, bármilyen nehéz helyzetbe is kerül.

Edina műkörmös munkáit és elérhetőségeit ITT találod!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1