https://www.traditionrolex.com/1

Elite Körömszalon bemutatkozás: Daku Szabina Eszter, Gödöllő, Szolgáltató ház

2024. április 20. - Tivadar, Tihamér, Töhötöm napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Fehér Debóra
Publikálás: 2014.12.10 - 10:29

Elite Körömszalon bemutatkozás: Daku Szabina Eszter, Gödöllő, Szolgáltató ház

Szabina másfél éve kezdett műkörmözéssel foglalkozni, és jelenleg Gödöllőn, a Patak téren lévő Szolgáltató házban dolgozik.

Azért választotta ezt a szakmát, mert már kislány kora óta érdekelte a műkörömkészítés. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, és a saját maga ura akart lenni. A műkörmös mesterség folyamatos fejlődési lehetőséget nyújt Szabina számára, illetve nagyon jó érzéssel tölti el az elégedett vendég elismerése, amiben szerencsére gyakran van része.

A jövőben szeretne egy saját üzletben dolgozni, és minél magasabb szintű szolgáltatást biztosítani vendégei számára. Ezért mindent meg is tesz, mert már több technikai-, díszítő továbbképzésen vett részt. Úgy gondolja, hogy a képzések elengedhetetlenek azok számára, akik lépést akarnak tartani a trendekkel és minden szakmai innovációról értesülni szeretnének.

„Minden Crystal Nails által szervezett rendezvényen részt veszek, hiszen sokat tanulhatok az előadásokból, megismerhetem az új anyagokat, és kellemes időtöltés műkörmös szakemberek társaságában lenni.”

Szabina szerint azért van olyan sok vendége, mert folyamatosan képzi magát, magas színvonalon végzi munkáját, minőségi-, Crystal nails alapanyagokat használ, valamint barátságos árakon dolgozik.

Építeni zselével szeret, de szívesen CrystaLac-ozik is. A kedvenc munkafolyamata a díszítés, melyhez a Royal Gel-eket részesíti előnyben, mert könnyű a használata, és új perspektívákat nyitott a felületi díszítésben.

„Egy ideje már részt veszek a referencia szalon programban, ami számos előnnyel jár, mint például hogy kiemelt figyelemmel kezelnek, és kedvezményes áron vehetek részt tanfolyamokon.”

Minden szabadidejében az esküvőjét szervezni, és nyelvet tanul.

 

Szabina elérhetőségeit és műkörmös munkáit ITT találod!

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1