2025. május 25. - Orbán, Gergely napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörmös állás fórum
Ha műkörmös állást kínálsz, manikűrös, vagy pedikűrös állást keresel, itt megteheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 5338 db
Műkörmös állás
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Érdi exkluzív szalonunkba manikűrös-műkörmös kolléganőt/kollégát keresünk. Feladatok: manikűr, gél lakkozás Shellac-al, zselés és porcelán építés és töltés. Főállású munkaviszony, nem kell vállalkozói. Fix fizetés, anyagot, eszközöket mi biztosítjuk. Minimum 2 éves, szalonban szerzett munkatapasztalat szükséges. Önéletrajzodat az info@nailcorner.eu címre várjuk.
Sziasztok!!! Ha színes egyéniség vagy és gyakorlattal is rendelkezel, akkor Neked a Mi csapatunkban a helyed! Fiatalos, vidám, budapesti műkörmös standunkra keresünk alkalmazotti munkaviszonyba olyan gyakorlattal rendelkező munkatársat/munkatársnőt, akinek a gél lakkozás manikűrrel 40, az építés max 120 perc alatt megy! Amit kínálunk: versenyképes jövedelem, professzionális alapanyagok és felszerelések, jó hangulatú, vidám csapat! Fényképes, szakmai önéletrajzokat a colornails@colornails.hu e-mail címre várjuk!
Sziasztok! Műkörmös helyet keresek második helynek félműszakban délelött vagy délután,akár heti pár napra is.40 éves vagyok,5 éve körmözöm,számlaképes vagyok.Munkáim megnézhetők itt vagy a valerynails.blogspot.com oldalom.06707759739
Már nem aktuális,megtaláltam a helyem.
Műkörmös váltótársnak a teljes bevétele megtartása mellett ingyen asztal, szoláriumozás, szórólap, internetes honlap és facebook üzleti oldal megjelenés a szolárium gépek kezeléséért a XI. ker.-i Szolárium Műköröm Studióban. Vállalkozói engedély vagy céges bejelentés szükséges. Tel: 06/20-571-0101 http://www.szolarium.extra.hu http://www.facebook.com/SzolariumMukoromStudio.Ujbuda
II. kerületi bejáratott, frekventált helyen lévő szépségszalonba keresek vállalkozi jogviszonyban műkörmös kollégát. A szalonban fodrászat és kozmetikai is működik. Bővebb info: 30/3700-854 vagy Editke79@vipmail.hu
Sziasztok! Állást szeretnék Mosonmagyaróváron és Győr környékén pedikűr,manikűr, műköröm lábmasszást 3TO spangetechnika körmös diploma,3d stb képzéseim vannak
Sziasztok! Kézápoló-műkörömépítő állást keresek Budapesten alkalmazotti jogviszonyba. Most végeztem a Crystal Nails-nél jeles eredménnyel. Munkáim megtalálhatók itt az adatlapomon. Elérhetőségem: 0620/560-9161
XI.ker.-ben lévő szalonba keresek, már meglévő vendégkörhöz műkörmöst egész műszakra vállalkozóival! Érd 06203977830
Szia! Hol lenne helyileg, pontosan? Schleer Mónika
Szia,Tölgyes lakóparknál 25ezer egész műszakra!
Műkörmös-pedikűrös helyemet keresem Újpesten vagy környékén, vállalkozóival, vendégkörrel, felszereléssel. Váltótárs nélkül szeretnék dolgozni. Munkáim megtekinthetők: www.kezeklabak.hu Kérlek írj ide: kiralyagnes26@gmail.com, vagy hívj: 0670-386-4205
Újpalotára keresek körmöst pediküröst. ha esetleg érdekel felhivnálak